Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Δυναμική δοκιμασία!!

Δυναμική δοκιμασία!
Με στόχο να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Ουντινέζε (22:05, ΑΝΤ1). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιστρέφει στο «Φρίουλι» έπειτα από 12 χρόνια και επιθυμεί να παραμείνει αήττητος για δωδέκατο συνεχόμενο ευρωπαϊκό ματς. Βασικό τον Αθανασιάδη ξεκινά ο Μπόλονι.

Με όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες, ο ΠΑΟΚ έχει ταξιδέψει στην Ιταλία για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι. Η Ουντινέζε σίγουρα δεν είναι εύκολη ομάδα αλλά δεν είναι αχτύπητη. Αυτό το γνωρίζει ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος βολεύεται και με την ισοπαλία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν πρόκειται να αλλάξει την δοκιμασμένη συνταγή του 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ντάριο Κρέσιτς ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μαλεζάς και Σταφυλίδης. Ο Μπόλονι προτιμά να ξεκινήσει τον νεαρό αντί του Λίνο που περνά μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Στο κέντρο, Γκαρσία, Λαζάρ και Φωτάκης θα τα βάλουν με το πολυπρόσωπο κέντρο της Ουντινέζε. Δεξιά στην επίθεση θα πάρει θέση ο Σαλπιγγίδης, στα αριστερά ο Γεωργιάδης ενώ στην κορυφή επιστρέφει ο Αθανασιάδης.

Από την άλλη, ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν έχει τα δικά του προβλήματα να σκέφτεται. Δεν έχει στην διάθεση του τον Αντόνιο Ντι Νατάλε που είναι η επιθετική αιχμή της ομάδας ενώ δεν υπολογίζει και στους Ίσλα και Ασαμόα. Δεν είναι και λίγες οι απουσίες!

Στο… περίεργο 3-5-1-1 του Γκουιντολίν, ο Χαντάνοβιτς θα ξεκινήσει στο τέρμα με τους Μπενάτια, Ντανίλο και Ντομίτσι στην άμυνα. Οι πέντε του κέντρου θα είναι από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μπάστα, Αμπίντι, Πατσιέντσα, Πίντσι, Αρμέρο ενώ μπροστά τους θα είναι ο Φαμπρίνι και Φλόρο Φλόρες.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει την υποστήριξη περίπου 5.000 φίλων του που ταξίδεψαν στο Ούντινε και θα μετατρέψουν το «Φρίουλι» σε δεύτερη... Τούμπα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: