Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ο χιαστός του μυαλού!!

Ο Μάνος Αντώναρος γραφει για το Εθνικό Στούντιο Αισθητικής και Χαλάρωσης: "Το Πολιτικό Καφενείο!" Οσοι ψηφίζουν έχουν free "σπέσιαλ" πρόγραμμα. Προλάβετε! Οι προσφορές ισχύουν μέχρι τις εκλογές.
Ο χιαστός του μυαλού!
Λες και δεν τρέχει τίποτα.

Αν διαβάσει κανείς εφημερίδες και news-sites (αυτά που΄χουν φτιάξει οι Μεγαλοδημοσιογράφοι) ή παρακολουθήσει τα δελτία ειδήσεων γενικώς στην τηλεόραση, θα βγάλεις το ασφαλές συμπέρασμα «Λες και δεν τρέχει τίποτα!»

Διαβάζεις π.χ. ότι ο Τάδε1 βουλευτής, θα βγει στις επόμενες εκλογές σίγουρα στην περιφέρεια του, αφού παραιτήθηκε ο αντίπαλος του βουλευτής Τάδε2.

Διαβάζεις ότι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που διαφωνούν φλερτάρουν με τον Κουβέλη… αντίστοιχοι βουλευτές της ΝΔ φλερτάρουν με τον Καρατζαφέρη, την Ντόρα ή τον Καμμένο και βουλευτές του Λ.Α.Ο.Σ. με τη ΝΔ.
Είναι απολύτως σίγουροι δηλαδή ότι θα ξαναφάμε τον ίδιο μουσακά, μόνο πoυ αυτή τη φορά αντί ο κυμάς να’ναι κάτω από τη μελιτζάνα θα’ναι πάνω από την μελιτζάνα.
Ο Πανδαμάτωρ Χρόνος κυρίες και κύριοι… ο χρόνος δηλαδή «που τα δαμάζει όλα!»…
Είναι παλιό ελληνικό κόλπο, αυτό με τον Χρόνο.
Όταν γίνει η κόμπλα, μην κάνεις τίποτα… απλώς άστην να περάσει.
Οσοι έχετε πάει στρατό ξέρετε τι εννοώ.
Ετσι ας πούμε «ξεπλύθηκε» η ιστορία του Χρηματιστηρίου ή της Siemens ή οποιουδήποτε άλλου σκανδάλου.
Ο Χρόνος σε μας τους Ελληνες έχει πολύ παράξενο ρόλο.
Είναι κάτι σαν τον προσωπικό μας μασέρ… που ενώ είσαι σφιγμένος αρχίζει και σε μαλακώνει… σε κοιμίζει… και αν είναι «πριβέ μασσάζ» από αγγελία, μπορεί να στην παίξει κιόλας. Παραδίδεσαι… ο Πανδαμάτωρ που λέγαμε είναι τρομερός μασέρ. Γκαραζότεκνο για τις κυρίες και τχουλάρα για τους κυρίους.
Αυτή λοιπόν τη στιγμή που μιλάμε οι πολιτικοί και το όπλο τους (τα media) έχουν μετατραπεί σε μασέρ. Και επειδή είμαστε (κατ εξοχην) ανδρικού ενδιαφέροντος site, δεν εννοώ ότι σας(μας) κάνει μασσάζ η Ντόρα, αλλά ας πούμε η η Ελένη Μενεγάκη. Και αν δεν είναι του γούστου σας η Μενεγάkη, το κατάστημα (οι πολιτικοί) έχουν λίστα με μασσέζ των φαντασιώσεών σας…. Υπάρχουν αντίστοιχες λίστες για κυρίες (ψηφοφόρους), του gay community… κ.λ.π.
Όπως είδατε δεν έπαιξε κανένα ρόλο που έχουμε την κυβέρνηση Παπαδήμου…θυμάστε πόσο διεθνώς ρεζίλι γίναμε μέχρι να την βγάλουμε τη ρημαδιασμένη;… τα ίδια ακριβώς θα είχαμε (λάθος ρήμα) κερδίσει αν ήταν Πρωθυπουργός ο Γιωργάκης…
Δεν γινόταν όμως…
Δεν μπορούσαν οι πολιτικοί να βγουν στο καπάκι για διεκδίκηση ψήφου…. Θα τους θάβανε γενικώς κάτω από γιαούρτι, αβγά, ντοματοχυμό και φρούτα εποχής…Χρειαζόταν ο Πανδαμάτωρ μασέρ. Για να ξεσφίξουν οι κώλ…. Εεεεε…. οι σφιγμένοι…. ο λαός δηλαδή.
Το να μας πουν την αλήθεια α-πο-κλεί-ε-ται.
Δεν προβλέπεται στο «πρόγραμμα».
Η αλήθεια σ’ αυτή τη χώρα θεωρείται ανήθικο πράγμα.
Ενώ έχουμε πρόβλημα με τους χιαστούς, αυτοί (πολιτικοί-media) μας κάνουν αισθησιακό μασάζ.
Φεύγοντας μην ξεχάσετε να τους αφήσετε tip (ψήφο).
Για να μας περιποιηθούν και την επόμενη φορά.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: