Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Tσακωμός στη Λεβερκούζεν για φανέλα του Μέσι!!

Απίστευτο και όμως... γερμανικό: Δύο παίκτες της Λεβερκούζεν τσακώθηκαν στο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα για το ποιος θα πάρει τη φανέλα του Μέσι!
Tσακωμός στη Λεβερκούζεν για φανέλα του Μέσι!
Λιονέλ Μέσι έκανε "όργια" στο χορτάρι της "Μπάι Αρίνα" το βράδυ της Τρίτης, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στην επικράτηση με 3-1 της Μπαρτσελόνα, και το γεγονός αυτό φαίνεται πως δεν άφησε ασυγκίνητους κάποιους άσους των γηπεδούχων.
Όπως αποκάλυψε ο γερμανικός Τύπος, ο Μάνουελ Φρίντριχ τσακώθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Μίχαλ Κάντλετς όχι για κάποιο θέμα αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά για το ποιος θα έπαιρνε μετά το τελευταίο σφύριγμα τη φανέλα του "Pulce":
"O Mάνουελ μου έκλεψε την ιδέα της φανέλας στην ανάπαυλα, τώρα όμως αυτή η φανέλα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο σπίτι μου", εξομολογήθηκε ο Τσέχος αριστερός μπακ των "ασπιρίνων".
Φυσικά, το περιστατικό αυτό δεν άρεσε καθόλου στον γερμανικό Τύπο, ο οποίος χρησιμοποίησε αρκετή ειρωνία απέναντι στους δύο παίκτες:
"Σε αυτούς τους δύο εκατομμυριούχους ποδοσφαιριστές φάνηκε πιο σημαντικό να μαλώνουν για τη φανέλα του Μέσι και όχι για το γκολ του Αλέξις Σάντσες που δέχτηκαν πριν από το τέλος του ημιχρόνου", αναφέρει χαρακτηριστικά η "Bild", ορίζοντας επίσης ως αξιολύπητη τη συμπεριφορά τους.
Όσον αφορά στην τοπική "Sueddeutsche Zeitung" έριξε και αυτή βέλη ειρωνίας καθώς υποστήριξε πως "ο Μέσι βρήκε περισσότερους φίλους παρά αντιπάλους στη BayArena".
Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: