Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

«Θέλει να παίξει στο Μεξικό ο Καστίγιο»

«Θέλει να παίξει στο Μεξικό ο Καστίγιο»
Ζωηρό ενδιαφέρον για τον Νέρι Καστίγιο υπάρχει στο Μεξικό, σύμφωνα με τον αδερφό και μάνατζερ του άσου του Άρη, Άλεξ. «Μας είχαν γίνει προτάσεις από την Πουέμπλα και την Αμέρικα. Είμαστε ευγνώμονες απέναντι σε αυτές τις ομάδες και ο Νέρι θέλει να παίξει στο Μεξικό, γιατί άλλωστε είναι Μεξικανός. Όμως υπήρχαν κάποιες παρεξηγήσεις», τόνισε.

Παράλληλα επέμεινε πως η Τσίβας είχε ενδιαφερθεί για τον παίκτη, παρότι ο πρόεδρος του συλλόγου, Χόρχε Βεργκάρα, προ ημερών επιτέθηκε στον Καστίγιο λέγοντας πως δεν κάνει καλή ζωή. «Η Τσίβας εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Καστίγιο, αλλά δεν έκανε συγκεκριμένη πρόταση. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κ. Βεργκάρα προσέβαλε τον Νέρι. Δεν ανέχομαι να λέγονται τέτοια πράγματα που δεν είναι αληθή. Ο Νέρι στενοχωρήθηκε με αυτή τη συμπεριφορά. Είναι λυπηρό να μιλά έτσι για σένα ένας συμπατριώτης σου», είπε ο αδερφός του.

Όσο για τη μη κλήση του Νέρι Καστίγιο στην εθνική Μεξικού, παρά τις τελευταίες πολύ καλές του εμφανίσεις, είπε: «Η απόφαση ανήκει στον ομοσπονδιακό τεχνικό και είναι σεβαστή. Ο Νέρι αγωνίζεται και σκοράρει, είναι σε καλή κατάσταση, αλλά ο προπονητής αποφασίζει. Δεν νομίζω πως είναι το πρόβλημα οι οπαδοί. Ο Νέρι είναι επαγγελματίας και η κριτική που δέχτηκε στο παρελθόν είναι δεκτή».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: