Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

"Γιούργια στο ταψί με τα κουλούρια"!!

Συμβουλές για επιθετικό ποδόσφαιρο δίνει στον ΠΑΟΚ ο Στιβ Μπέλεκ, που ανήκει στην Ουντινέζε και γνωρίζει καλά την ιταλική ομάδα και την αγωνιστική της ταυτότητα...
"Γιούργια στο ταψί με τα κουλούρια"!
«Ο προπονητής της Ουντινέζε αρέσκεται να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η λογική του και έτσι θα αντιμετωπίσει και τον ΠΑΟΚ παρά την απουσία του Ντι Νατάλε αλλά και του Ίσλα.

Ωστόσο, και ο ΠΑΟΚ θεωρώ πως θα πρέπει να παίξει επιθετικά και στην Ιταλία και να μην κλειστεί στην άμυνά του. Το γεγονός ότι η Ουντινέζε θα έχει απουσίες δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παρασύρει τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί έχει ποδοσφαιριστές να καλύψουν τα κενά τους.

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα έχει δύσκολο έργο. Ωστόσο, έχει αποδείξει στην Ευρώπη ότι ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει όπως τη νίκη στο Λονδίνο επί της Τότεναμ για αυτό και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Είναι θετικό, εξάλλου, ότι ο επαναληπτικός θα γίνει στην Τούμπα όπου με τις γεμάτες κερκίδες από τους φιλάθλους του και την ατμόσφαιρα που ξέρουν να δημιουργούν μπορούν να φέρουν την υπόθεση πρόκριση επί ίσοις όροις
», σχολίασε μέσω των "Σπορ του Βορρά" ο άσος της ΑΕΚ, που ανήκει στην Ουντινέζε.

Τέλος για την έδρα της Ουντινέζε: «Η Ουντινέζε έχει αποδείξει φέτος ότι ξέρει να αξιοποιεί την έδρα της, το Φρίουλι και στο Campionato και στο Europa League. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι γνώρισε την πρώτη της μόλις ήττα το Σάββατο από την Μίλαν και για αυτό ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέξει ακόμη περισσότερο στα πρώτα λεπτά, αν και θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη του επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: