Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Σιγουριά για την επιβίωση της Ρέιντζερς!!

Σιγουριά για την επιβίωση της Ρέιντζερς
Με επίσημη τοποθέτησή τους, οι διαχειριστές της Ρέιντζερς απευθυνόμενοι στους οπαδούς της ομάδας, εμφανίζονται σίγουροι για το μέλλον του συλλόγου, τονίζοντας πως έχει ήδη γίνει ήδη πρόοδος τις τελευταίες 24 ώρες που βρίσκονται αυτοί στη διοίκηση!

Ο ιστορικός σκοτσέζικος σύλλογος από το μεσημέρι της Τρίτης έχει εισέλθει σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης ως αποτέλεσμα της κάκιστης οικονομικής κατάστασης! Η αγωνία των φίλων της ομάδας, όπως ήταν φυσικό άλλωστε, έφτασε στους Πολ Κλαρκ και Ντέιβιντ Γουάιτχαους που ανέλαβαν τη διαχείριση των «διαμαρτυρόμενων» και με τοποθέτησή τους, φρόντισαν να καθησυχάσουν τους οπαδούς.

«Μπορούμε να πούμε ότι τις τελευταίες 24 ώρες που βρισκόμαστε στη διαχείριση του συλλόγου, έχουμε πραγματοποιήσει πρόοδο. Προτεραιότητά μας είναι να διαβεβαιώσουμε ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει να υπάρχει και αυτό θα επιτευχθεί με τη βοήθεια του προσωπικού, των ποδοσφαιριστών και της υπόλοιπης διοίκησης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους συνεργάτες του συλλόγου που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της αναμέτρησης με την Κιλμάρνοκ, το προσεχές Σάββατο. Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πολύ δύσκολη περίοδος για την ομάδα και ευχαριστούμε για την κατανόηση. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε, είναι ότι η Ρέιντζερς θα επιβιώσει και ευχόμαστε σύντομα να φτάσουμε σε ένα σημείο που θα μας επιτρέψει να βγούμε από το καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: