Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Αυτά θα πει στην UEFA!!

Μείωση εξόδων, "ελληνοποίηση" και χρησιμοποίηση παικτών από τις ακαδημίες θα παρουσιάσει σήμερα στο υπόμνημα της η ΑΕΚ στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA!
Αυτά θα πει στην UEFA
Απομένουν λίγες ώρες πριν την αποστολή του υπομνήματος της ΑΕΚ στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA και το ενδιαφέρον εν πολλοίς επικεντρώνεται στο ποια στοιχεία θα παρουσιάσει σ' αυτό η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.
Η Ενωση, λοιπόν, θα επικαλεστεί μείωση λειτουργικών εξόδων περί των τεσσάρων με πέντε εκ. ευρώ παρότι ο φορολογικός συντελεστής στη χώρα σχεδόν διπλασιάστηκε. Ένα γεγονός που είχε τονιστεί ουκ ολίγες φορές τόσο από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Αδαμίδη όσο και από τον Αρναρ Γκρέταρσον σε δυο τουλάχιστον συνεντεύξεις του στην Ισλανδία.
Παράλληλα, η ΑΕΚ θα υποστηρίξει την «ελληνοποίηση» που επιχείρησε και επιχειρεί στο ρόστερ της, ενώ θα επιδιώξει να προβάλει και τη χρησιμοποίηση παικτών σε αποστολές, αλλά και ενδεκάδες που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Αυτά τα στοιχεία, όμως, δεν αρκούν εν όψει τα παράστασης την επόμενη εβδομάδα. Διότι εκεί θα χρειαστεί να δείξει λεφτά. "Show me the money" θα ζητήσει επί της ουσίας η UEFA από την Ενωση με το ποσό των επτά εκ. ευρώ να κρίνεται απολύτως αναγκαίο σε συνδυασμό, βέβαια, με έναν διακανονισμό για το περιβόητο δάνειο από τη Morgan Stanley.
Σ' αυτή την περίσταση, δηλαδή, η Ενωση θα περιμένει την κίνηση από τον Νίκο Νοτιά. Θα αναμένει, δηλαδή, γερό μπάσιμο από τον μέτοχο εκ Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής να βάλει λεφτά, προκειμένου να συνεπάρει και τους άλλους να στηρίξουν άμεσα την Ενωση.
Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό πως οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για το μέλλον της ΑΕΚ, η οποία δεν έχει πέσει στο γκρεμό, αλλά κρέμεται με το ένα χέρι από το χείλος του.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: