Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Αλεξίου: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί»

Αλεξίου: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί»
Την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι του με αντίπαλο την Ουντινέζε για την φάση των «32» του Europa League, εξέφρασε ο Αλέξης Αλεξίου.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και την εκπομπή Insiders ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά» εξήγησε πως οι Θεσσαλονικείς παρότι αποδυναμώθηκαν με τις αποχωρήσεις των Βιεϊρίνια και Κοντρέρας έχουν τη δυνατότητα να χτυπήσουν στην κόντρα και να φύγουν από την Ιταλία ακόμα και με τη νίκη.


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξης Αλεξίου:

Για το τι να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ:

«Φέτος δεν μας έχει στεναχωρήσει η ομάδα στην Ευρώπη. Μέχρι τώρα τα έχει πάει πολύ καλά. Σήμερα πιστεύω πως μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Όταν ο ΠΑΟΚ παίζει αμυντικά είναι καλός στο να βγει στην κόντρα επίθεση. Η αλήθεια είναι ότι αποδυναμώθηκε επιθετικά με τις αποχωρήσεις των Βιεϊρίνια και Κοντρέρας όμως έχει μπροστά γρήγορους παίκτες όπως τον Γεωργιάδη και τον Σαλπιγγίδη.

Περιμένω κλειστό παιχνίδι και να χτυπήσει την Ουντινέζε στην κόντρα.

Ο ΠΑΟΚ είναι φέτος ομάδα Ευρώπης. Μπορεί να πάρει καλό αποτέλεσμα. Εξάλλου η Ουντινέζε δεν θα έχει στη σύνθεσή της τον σημαντικότερο παίκτη της, τον Ντι Νατάλε».


Για το ρόλο που παίζει η απουσία του Βιεϊρίνια:

«Η αποχώρηση του Βιεϊρίνια στοίχισε στον ΠΑΟΚ στον επιθετικό τομέα. Ήταν καλός στο ένας εναντίον ενός. Θα είχε διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο με τον Βιεϊρίνια στην σύνθεσή του ο ΠΑΟΚ».

Για το αν ο κόσμος θα στηρίξει το νεανικό σχήμα που προωθεί ο ΠΑΟΚ:

«Υπάρχει μεγάλη πίεση στην ομάδα. Ο κόσμος θέλει πάντα τη νίκη. Καλά κάνουν όμως και στηρίζουν τα νέα παιδιά και κυρίως τα ελληνόπουλα. Τα πράγματα είναι δύσκολα και όσο περνά ο καιρός λόγω της οικονομικής κρίσης όλο και περισσότερες ομάδες θα στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση».

Για την αποχώρηση Ζαγοράκη και την επόμενη ημέρα:

«Ο κόσμος πιστεύω πως θα στηρίξει τη νέα διοίκηση. Ζαγοράκης-Βρύζας ήταν χρόνια μαζί στα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Τώρα ο Ζήσης ξέρει, έμαθε. Δεν θα αλλάξει τίποτα, πιστεύω ότι ο Βρύζας θα βαδίσει πάνω στο πλάνο του Θοδωρή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: