Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Βενγκέρ: «Χειρότερα δεν γίνεται...»

Βενγκέρ: «Χειρότερα δεν γίνεται...»
Απογοητευμένος από την ομάδα του και με αρκετά παράπονα από τη διαιτησία εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά τη συντριβή με 4-0 από τη Μίλαν. Ο τεχνικός της Άρσεναλ, ωστόσο, τόνισε πως οι «κανονιέρηδες» θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό στη ρεβάνς του Λονδίνου.

«Είναι πολύ βαρύ το σκορ και στατιστικά έχουμε πολύ λίγες πιθανότητες πρόκρισης. Θα προσπαθήσουμε στον επαναληπτικό, ξέρουμε πως η Μίλαν έχει τεράστιο προβάδισμα, αλλά δεν μπορούμε να τα πάμε χειρότερα από ό,τι απόψε. Οι ήττες είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά εμείς σήμερα ήμασταν κάκιστοι αμυντικά, δεν καταφέραμε ποτέ να μπούμε στο πνεύμα του αγώνα και σοκαριστήκαμε. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που απέναντι σε ισχυρές ομάδες αργούμε να διαβάσουμε το παιχνίδι και να αντιδράσουμε. Αναγκαστήκαμε να κυνηγήσουμε από νωρίς στο σκορ τη Μίλαν και χάσαμε την μπάλα σε σημεία του γηπέδου που δεν επιτρέπεται να συμβαίνει αυτό», τόνισε.

Όσο για τη διαιτησία, στάθηκε σε δύο φάσεις. «Μου φάνηκε πως ο διαιτητής ήταν γενναιόδωρος στο πέναλτι που έδωσε στη Μίλαν, αλλά νομίζω πως πιο σοβαρό λάθος ήταν το οφσάιντ στο δεύτερο γκολ», είπε ο Αλσατός τεχνικός.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: