Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

«Δεν θα υποτιμήσουμε τον ΠΑΟΚ»

«Δεν θα υποτιμήσουμε τον ΠΑΟΚ»
«Ψυλλιασμένοι» είναι οι άνθρωποι της Ουντινέζε σε ότι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Βασίλη Καραγκούνη. Ο νεαρός αμυντικός των «φριουλάνι» τόνισε στην «Sportday» πως στο Ούντινε γνωρίζουν την δυναμική του «Δικεφάλου του Βορρά» αφού αυτό που ακούγεται στην πόλη είναι το «Προσοχή στον ΠΑΟΚ» και επισήμανε πως σε καμία περίπτωση η ομάδα του δεν θα υποτιμήσει τους «ασπρόμαυρους».

Επίσης, ο 18χρονος αμυντικός εξήγησε τους λόγους που τον τελευταίο καιρό η Ουντινέζε παρουσίασε «κοιλιά» στην απόδοση της ενώ εκτός των δηλώσεων του, βρήκε λίγο χρόνο για να πει με τους μικρούς του «Δικεφάλου», Κώστα Σταφυλίδη και Αλέξανδρο Αποστολόπουλο.

Διαβάστε όσα είπε στην «Sportday» ο Βασίλης Καραγκούνης:

«Το "προσοχή στον ΠΑΟΚ" ακούγεται έντονα στην πόλη. Η Ουντινέζε δεν θα υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει χαρακτηριστικά άλλων ιταλικών ομάδων που αντιμετωπίζουν κατ' αυτόν τον τρόπο το Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα μου δεν θα υποτιμήσει ποτέ την Ευρώπη. Διψάει για διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, παράλληλα με την καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Το ντεφορμάρισμα ήρθε και εξαιτίας των ποδοσφαιριστών μας που απουσίαζαν στο Κόπα Άφρικα, αλλά και λόγω των τραυματισμών. Ηταν φυσιολογική η αγωνιστική κοιλιά της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: