Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Τρέμουν τη Νέα Σμύρνη!!

Μέσα σ' όλα τα προβλήµατα που αντιµετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι πρωταγωνιστές του, το τελευταίο που θα περίµενε κανείς είναι να υπάρχουν από µέρους τους προκαταλήψεις και δεισιδαιµονίες.
Τρέμουν τη Νέα Σμύρνη!
Κι όµως, µε το που µπήκε το νέο έτος το γήπεδο της Νέας Σµύρνης και ο Πανιώνιος µοιάζουν καταραµένοι για τους αντιπάλους. Ούτε ενάµισης µήνας δεν έχει περάσει και στο συγκεκριµένο γήπεδο έχουν σηµειωθεί δυο χιαστοί!
Ο Θανάσης Κωστούλας έκανε ποδαρικό µε το αριστερό, καθώς στο πρώτο µατς της χρονιάς (3/1) για τη Super League έπαθε ρήξη χιαστών σε διεκδίκηση της µπάλας µε τον Αµπντουλάγεφ.
Το περασµένο Σάββατο ήρθε ο τραυµατισµός του Γιάννη Ζαραδούκα (χειρουργήθηκε χθες επιτυχηµένα), που θα τον αφήσει και αυτόν εκτός για έξι µήνες, µε εντελώς πανοµοιότυπο τρόπο. Μόνο που στη θέση του Αµπντουλάγεφ ήταν ο Σάµαρης…
Στις συζητήσεις των ποδοσφαιριστών κύριο θέµα είναι η συγκεκριµένη σύµπτωση και µάλιστα εκφράζεται και απορία, από τη στιγµή που µόλις τον περασµένο Νοέµβρη έγιναν βελτιωτικές εργασίες του χλοοτάπητα που είναι από τους καλύτερους στα ελληνικά γήπεδα.
Στον Πανιώνιο, πάντως, τον είχαν και τον δικό τους χιαστό εντός του 2012 µε τον Κολοβό, τέσσερις µέρες ύστερα απ' αυτόν του Κωστούλα! Ηταν όµως µε τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Αλλιώς το κακό θα είχε τριτώσει και ο αγιασµός θα ήταν πλέον αναπόφευκτος…
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: