Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ο Σουμπίνιο και… όλοι τους!!

Ο Σουμπίνιο και… όλοι τους!
Είναι έτοιμος να τον σώσει μόνος του. Ο Σουμπίνιο μετά την Τρίπολη, χαρίζει ένα ακόμα τρίποντο στον Λεβαδειακό αφού με δύο προσωπικά γκολ έδωσε τη νίκη 2-0 στην ομάδα του απέναντι στον Παναιτωλικό. Προσπέρασαν τους Αγρινιώτες στην βαθμολογία οι Βοιωτοί, οι οποίοι είχαν και δοκάρι με τον σκόρερ. Για ένα ακόμα παιχνίδι, αγνώριστος ο Παναιτωλικός, ο οποίος έχει «μπλέξει» για τα καλά.




Ο Λεβαδειακός μπήκε από την αρχή έτοιμος να πάρει το παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός με αμυντικό δίδυμο… ανάγκης έδειχνε να ψάχνει για πάνω από 30’ λεπτά τα πατήματά του. Το γκολ του Σουμπίνιο ήρθε στο 10’ και μάλλον… άργησε, αφού μέχρι εκείνη την στιγμή ο Λεβαδειακός είχε φτάσει τρεις φορές στην εστία του Τσενάμο.

Αυτό το τέρμα, άλλαξε τις ισορροπίες και από εκεί και πέρα οι παίκτες του Λεμονή, έδειξαν να «αφυπνίζονται» και να προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστάσεις μπροστά από την εστία του Κυριακίδη. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Παράσχου μπροστά στο σκορ, ενώ από την άλλη πλευρά αυτή του Λεμονή, με την πλάτη στον τοίχο.

Πρώτο μέλημα του Λεμονή στο δεύτερο ημίχρονο ήταν να συμμαζέψει την άμυνά του βάζοντας τον Αναστασιάδη στη θέση του Ακαλέ. Από εκεί και πέρα ισορρόπησε, όμως δεν κατάφερε να κάνει ευκαιρίες.

Αντίθετα τις πιο κλασσικές τις είχε και πάλι ο Λεβαδειακός με τον Σουμπίνιο να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Τσενάμο, από το κέντρο, ενώ άλλη μια καλή στιγμή χάθηκε με τον Λισγάρα. Ότι δεν κατάφερε ο αμυντικός των γηπεδούχων, έκανε ο Σουμπίνιο αργότερα, όταν έφυγε μόνος απέναντι στον Τσενάμο και φυσικά δεν είχε κανένα πρόβλημα να «κλειδώσει» το παιχνίδι.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Λεβαδειακό να προσπερνά τον Παναιτωλικό στη βαθμολογία με αυτό το τρίποντο και να πηγαίνει με… άλλο αέρα στο Αγρίνιο σε τέσσερις μέρες.





Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Ναπολεόνι (90’ Πόποβιτς), Σουμπίνιο (89’ Μελισσάς), Φαβάλι, Μεντί, Αλεξίου, Βασιλειού (68’ Κουτσόπουλος), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Λισγάρας.

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Κοιλιάρας, Τομάς, Βιάνα

Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Κούσας, Αντι, Σίοντης, Μουμίν, Μητρόπουλος (77’ Φερνάντες), Ρότσα, Θεοδωρίδης (87’ Καραμαλίκης), Καμαρά, Ακαλέ (46’ Αναστασιάδης), Χαριστέας

Στον πάγκο: Μπλάζιτς, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Μπουμάλ.

Διαιτητής: Σπάθας
Βοηθοί: Καρσιώτης, Βασιλειάδης


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: