Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

"Δυνατή από τα άκρα"

Στοιχεία για τον τρόπο παιχνιδιού της Ουντινέζε ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ.
"Δυνατή από τα άκρα"
Αρχηγός της δεύτερης ομάδας της Ουντινέζε είναι ένας Έλληνας, ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οπoίος μίλησε στο "Libero 107,4FM" για την αναμέτρηση της ιταλικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, δήλωσε:
Για τον τρόπο που "υποδέχονται" τον ΠΑΟΚ στην Ουντινέζε: "Υπάρχει σοβαρότητα για αυτά τα παιχνίδια, όπως σε όλα. Η Ουντινέζε έχει κάποιες καθοριστικές απουσίες, αλλά υπάρχει και αισιοδοξία για πρόκριση".
Για το τι αγώνα περιμένει αύριο: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ θα έρθει για την ισοπαλία. Από την Ουντινέζε λείπουν παίκτες-κλειδιά, όπως ο Ντι Νατάλε που είναι ο αρχηγός και ο ηγέτης. Η Ουντινέζε είναι ομάδα που παίζει πολύ από τα πλάγια. Είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις και παίζει με ταχύτητα. Μάλιστα, έχει από τις καλύτερες άμυνες στην Ιταλία και μέχρι πριν ένα μήνα είχε δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα".
Για την άποψή του για τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την Ουντινέζε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: