Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Νέο πρόσωπο ο Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο νέος «εκλεκτός» στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας για τους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό.
Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός έχει σταθερή πορεία στην Καϊζερσλάουτερν και αυτός ήταν ο λόγος που τον κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Γκέκας, Σαμαράς, Τζιόλης, Παπασταθόπουλος, Τζόρβας και Κυριάκος Παπαδόπουλος οι υπόλοιποι «λεγεωνάριοι». Η προεπιλογή αφορά το φιλικό με το Βέλγιο στην Κρήτη στις 29 Φεβρουαρίου.
 
Η παρουσία των επτά «λεγεωνάριων»
 
Ο Γκέκας έχει επτά γκολ σε ισάριθμους αγώνες με τη φανέλα της Σαμσουνσπόρ, στην οποία πήγε τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Ο Σαμαράς αγωνίζεται τελευταία ως βασικός στη Σέλτικ.
Ο Παπασταθόπουλος είναι βασικός και αναντικατάστατος στη Βέρντερ Βρέμης και ο Τόμας Σάαφ τον χρησιμοποιεί στο κέντρο της άμυνας
Ο Κυριακός Παπαδόπουλος αγωνίζεται ανελλιπώς στη Σάλκε, στην οποία έχει 31 συμμετοχές από την αρχή της σεζόν.
Ο Τζιόλης πήγε τώρα στη Μονακό ως ελεύθερος από τη Σανταντέρ, όμως δεν έχει παίξει στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.
Ο Τζόρβας είναι δεύτερος στη Παλέρμο, αφού την πρώτη θέση έχει πάρει ο Βιβιάνι
Ο Φορτούνης έχει σταθερή πορεία στην Καϊζερσλάουτερν, στην οποία έχει 19 αγώνες και μία ασίστ.
 
Εκτός έμειναν ο Τζαβέλλας (δεν έχει παίξει ακόμα στη Μονακό), ο Μόρας (είναι στην Τσεζένα), ο Πέτσος (Καϊζερσλάουτερν) και ο Χιώτης (παρότι είχε καλές εμφανίσεις με τον ΑΠΟΕΛ) και ο Κονέ (δεν έχει παίξει τον τελευταίο μήνα στη Μπολόνια, λόγω τραυματισμού)
 
Η τελική προεπιλογή θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: