Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Όπως με την Τότεναμ!!

Όπως με την Τότεναμ
Την εμφάνιση του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» απέναντι στην Τότεναμ θα προσπαθήσει να επαναλάβει ο ΠΑΟΚ στο αυριανό (16/02, 22:05) παιχνίδι στην έδρα της Ουντινέζε, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Αυτό έδειξε ο Λάζλο Μπόλονι κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της ομάδας εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την ιταλική ομάδα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα ακολουθήσει τη… συνταγή του Λονδίνου και στο Ούντινε, θέλοντας να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα των «φριουλάνι». Συγκεκριμένα, ο Μπόλονι θα εμπιστευτεί την τριπλέτα που είχε χρησιμοποίηση στην Αγγλία.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης, έχοντας στα πλάγια τον Σαλπιγγίδη (δεξιά) και τον Γεωργιάδη (αριστερά). Μάλιστα, ο 59χρονος προπονητής σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον πιο αμυντικογενή Σταφυλίδη αντί του Λίνο.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σνάουτσνερ, Μαλεζά και Τσιρίλο. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Γιάννου, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Τσουκαλά, Λίνο, Νιμανί και Ρομπέρ. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι τραυματίες Έτο, Γλύκος, Ίβιτς και Κατσικάς.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: