Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Τέλος η σεζόν για Χάντλστοουν!!

Τέλος η σεζόν για Χάντλστοουν!
Η ατυχία του Τομ Χάντλστοουν συνεχίζεται, με το μέσο της Τότεναμ να τίθεται εκτός πλάνων για το υπόλοιπο της σεζόν, αφού θα χρειαστεί να υποβληθεί εκ νέου σε χειρουργική επέμβαση, την Παρασκευή. Ο άσος των Λονδρέζων αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και έχει χειρουργηθεί, ήδη, μια φορά φέτος!

Ο μέσος των «πετεινών» δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει μετά την αρχική του επέμβαση και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας αποφάσισε ότι είναι καλύτερα για τον ίδιο να μπει και πάλι στο χειρουργείο, ώστε να μπορέσει να είναι έτοιμος για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Οι άνθρωποι της Τότεναμ είναι αισιόδοξοι ότι ο Χάντλστοουν θα μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα στους συνδέσμους του αστραγάλου και ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και πάλι σε υψηλό επίπεδο.

«Ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης. Η σεζόν τελείωσε για μένα πριν καν αρχίσει. Θα υποβληθώ σε εγχείρηση την Παρασκευή και ο κύριος στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος για την προετοιμασία της ομάδας», έγραψε ο ίδιος στο twitter. Ο Χάντλστοουν μετρά, μόλις, 3 συμμετοχές φέτος.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: