Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Στους δύο, τρίτος …χωρεί!!

Στους δύο, τρίτος …χωρεί
Άλαν Κέρμπισλι και Στιβ Μπρους ήταν τα ονόματα που ακούγονταν για τον πάγκο της Γουλβς, αλλά, πλέον, και αυτό του Νιλ Γουόρνοκ κάνει «παρέλαση» στα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Ποια τα δεδομένα για τον καθένα, γρήγορη επίλυση του θέματος θέλει η διοίκηση των «λύκων».

Ο Μικ ΜακΚάρθι απομακρύνθηκε από το σύλλογο και εκτός από …συντρίμμια αγωνιστικά, άφησε και κενό στον πάγκο, το οποίο πρέπει να καλυφθεί.

Η διοίκηση του συλλόγου θέλει αυτό να γίνει άμεσα, πριν το επόμενο παιχνίδι της ομάδας, με τη Νιούκαστλ, στις 25 Φεβρουαρίου.

Ο Κέρμπισλι ήταν το πρώτο όνομα το οποίο ακούστηκε για τον πάγκο της Γουλβς, ωστόσο η λύση του φαίνεται να κολλά στο γεγονός ότι έχει να καθίσει σε πάγκος περισσότερο από 3 χρόνια, όταν το 2008 αποχώρησε από τη Γουέστ Χαμ. Ωστόσο, ο θαυμασμός για τις ικανότητές του και το έργο του παραμένει μεγάλος, ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης των «λύκων». Μάλιστα, ο Στιβ Μόρκγαν, πρόεδρος του συλλόγου, τον χαρακτήρισε «ακριβώς τον άνθρωπο που ψάχνει» η Γουλβς.

Από την άλλη, υπάρχει πάντα στα υπόψη ο Στιβ Μπρους, ο οποίος είναι αρκετά έμπειρος και έχει περάσει από αρκετές ομάδες, κάτι που το θεωρούν σημαντικό στη Γουλβς. Τελευταίο όνομα που ακούστηκε, αυτό του Γουόρνοκ, ο οποίος απομακρύνθηκε τον Ιανουάριο από την ΚΠΡ. Η επιλογή του δεν έχει κερδίσει αρκετούς πόντους, αφού δεν έχει πολλές παραστάσεις στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: