Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Φορτούνης: «Ήταν όνειρο ζωής»

Φορτούνης: «Ήταν όνειρο ζωής»
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Κώστας Φορτούνης μετά την κλήση του στην Εθνική ομάδα των Ανδρών. Ο νεαρός μέσος μίλησε στο sport-fm.gr για το… όνειρο του που έγινε πραγματικότητα αλλά και για το πόσο άλλαξε η ζωή του μέσα σε ένα χρόνο. Παράλληλα αποκάλυψε το νέο του στόχο.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Από την στιγμή που έμαθα ότι κλήθηκα στην Εθνική ένιωσα εξαιρετικά. Ήταν ένα παιδικό όνειρο. Ένα όνειρο ζωής για μένα και είμαι περήφανος που έγινε πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σάντος που με κάλεσε και μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Θα κάνω τα πάντα για να τον δικαιώσω», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για το ποιοι είναι οι στόχοι του από αυτή την κλήση, απάντησε: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα το γεγονός πως κλήθηκα για τα φιλικά αυτά. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να παρουσιαστώ όπως πρέπει και ελπίζω να παίξω. Ένα όνειρό μου είναι να παίξω και στο EURO με τα χρώματα της χώρας μου».

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, πλέον, έχει κερδίσει θέση βασικού στην Καϊζερσλάουτερν (17 συμμετοχές) και σχολιάζει: «Όλα είναι τέλεια. Ο πρώτος γύρος ήταν γύρος προσαρμογής για μένα, όμως πλέον με την βοήθεια του προπονητή μου αλλά και των συμπαικτών μου είμαι πολύ καλά. Αγωνίζομαι και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Τέλος για τα όνειρά του, που με βάση τα δεδομένα αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο, τόνισε: «Όλα άλλαξαν μέσα σε ένα χρόνο. Από τα Τρίκαλα βρέθηκα στην Γερμανία και την Εθνική ομάδα. Πλέον, ελπίζω να καταφέρω να πείσω τον προπονητή μου και να είμαι το καλοκαίρι στο EURO. Όλα αυτά θα γίνουν μόνο με δουλειά».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: