Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

«Μακριά από τον καλό μας εαυτό»

«Μακριά από τον καλό μας εαυτό»
Το παιχνίδι της χρονιάς θα είναι για τη Δόξα Δράμας αυτό με την Κέρκυρα την Κυριακή, όπως τόνισε ο Μάκης Κατσαβάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του πρώτου παιχνιδιού των δύο ομάδων στο οποίο οι «μαυραετοί» ηττήθηκαν 1-0 εντός έδρας.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Δόξας:

«Στην πιο δύσκολη καμπή και στο πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα, μείναμε μακριά από το καλό μας εαυτό. Με τις πολλές απουσίες και τις αλλαγές δεν μπορούσαμε να έχουμε αποτελεσματικότητα και στην άμυνα και επίθεση στο πρώτο ημίχρονο όταν και κινδυνεύσαμε και με το 0-2 που θα τελείωνε πρόωρα το παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να ανασυνταχθούμε. Το πετύχαμε μέχρι ένα σημείο όταν και κάναμε ευκαιρίες άλλα δεν ήρθε η ισοφάριση που θα άλλαζε την ροή του αγώνα μιας και η Κέρκυρα προς το τέλος έδειξε κουρασμένη και είχε κλειστεί. Με την επιστροφή των Αμπουμπακάρι και Σικαλιά θα πάμε στην Κέρκυρα με στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χάσαμε σήμερα. Για μας είναι το παιχνίδι της χρονιάς την Κυριακή
».

Για το πού κρίθηκε η αναμέτρηση: «Στα άσχημα μαρκαρίσματα μας πάνω στους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει η Κέκρυρα και στην έλλειψη ψυχραιμίας και καθαρό μυαλού για την ισοφάριση».

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Η μοναδική μας επιλογή είναι νίκη».

Για τον Βάντερσον: «Ο Βάντερσον πρέπει να καταλάβει ότι το σύνολο προέχει σε μια ομάδα και όχι το άτομο».

Για τον τρόπο που θα παίξει την Κυριακή: «Θα προσπαθήσουμε να προεκτείνουμε την σημερινή εικόνα του δευτέρου μέρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: