Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ο δρόμος άνοιξε, οι καμήλες θα έρθουν;

Ψηφίστηκε σήμερα το πρωί ο νέος αθλητικός νόμος και πλέον ανοίγει ο δρόμος για τους Σαουδάραβες επενδυτές, που σύμφωνα με τον Τσάκα, θέλουν να αγοράσουν Παναθηναϊκό. Για να δούμε...
Ο δρόμος άνοιξε, οι καμήλες θα έρθουν;
Έπειτα από μαραθώνια συνεδρίαση (έξι ωρών) ψηφίστηκε σήμερα το πρωί επί της αρχής το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ψηφιστεί κατ' άρθρο και η διάταξη που αφορά τους ξένους επενδυτές και δεν αναμένεται να προκύψει κάποιο πρόβλημα, αφού υπάρχουν ελάχιστες ενστάσεις.
Έτσι, λοιπόν, τα ψέματα για τους Σαουδάραβες που φέρεται να θέλουν τον Παναθηναϊκό τελείωσαν. Αν υπάρχουν κι αν έχουν πρόθεση να επενδύσουν στην ομάδα ο δρόμος άνοιξε διάπλατα.
Από εκεί και πέρα, στη Βουλή σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε βουλευτές των κομμάτων σχετικά με το άρθρο 19 που αφορά τις αρμοδιότητες της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Αρκετοί προειδοποίησαν ότι η FIFA θα αποβάλλει τις ελληνικές ομάδες από τις διοργανώσεις της UEFA, αλλά ο Υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος υπεραμύνθηκε του νομοσχεδίου και δεν φάνηκε διατεθειμένος να υποχωρήσει.
Επίσης, αποσύρθηκαν τα άρθρα 21 και 22 και η διοργάνωση των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ παραμένουν σε Super League και ΕΣΑΚΕ.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: