Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήθηκε ο Πανάκας από τον ΠΑΟΚ!!

Παραιτήθηκε ο Πανάκας από τον ΠΑΟΚ!
Την παραίτησή του από τη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ υπέβαλλε την Τετάρτη (15/2), μετά την ήττα από τον ΑΓΟΡ (81-71), ο Κωνσταντίνος Πανάκας.

«Ο ΠΑΟΚ έχει γίνει πειραματόζωο», έλεγε μεταξύ άλλων στη γραπτή δήλωση που έκανε ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Κωνσταντίνου Πανάκα:

«Ο ΠΑΟΚ που αγαπήσαμε όλοι μας δεν έχει απολύτως σχέση με τον φετινό ΠΑΟΚ που διασύρθηκε με ντροπιαστικές ήττες σε όλα τα γήπεδα της χώρας. Έχω μάθει τον ΠΑΟΚ πολεμιστή, να παλεύει παντού εναντίον όλων και ο φετινός ΠΑΟΚ ενώ έχει πάρα πολύ καλό υλικό, έχει γίνει πειραματόζωο και είναι πιο μαλακός από το βούτυρο. Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί, ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο μας και από όσους παραβρέθηκαν και γέμισαν το γήπεδο στο Ρέθυμνο, όπως και στη Δράμα και στον Κολοσσό και παντού και παραιτούμαι από το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Εύχομαι στον Μπάνε και στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης καλή συνέχεια και καλή δύναμη στον δύσκολο δρόμο που έχουν χαράξει και θα συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα σε χορηγικό επίπεδο όπως ακριβώς έκανε ως σήμερα, στα δύσκολα χρόνια που είμαι κοντά στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλος, είναι κίνημα λαού, είναι ιδέα και είμαι βέβαιος πως ο αντικαταστάτης μου θα βοηθήσει τον σύλλογο πολύ περισσότερο από μένα.

Με εκτίμηση, Κωνσταντίνος Πανάκας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: