Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

«Αγώνας ζωής ή θανάτου»

«Αγώνας ζωής ή θανάτου»
Τεράστιας σημασίας χαρακτήρισε τη νίκη της Κέρκυρας επί της Δόξας Δράμας ο τεχνικός των «Φαιάκων», Χάβι Γκράθια. Ο Ισπανός προπονητής τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα στον οποίο η ομάδα του επικράτησε με σκορ 1-0 πως αυτός ο αγώνας ήταν ζωής ή θανάτου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλό για εμάς και θα μπορούσαμε να πάμε με μεγαλύτερο σκορ στα αποδυτήρια, όμως αφήσαμε ανεκμετάλλευτες αυτές τις ευκαιρίες και ήταν λογικό στο δεύτερο ο αντίπαλος μας να κάνει φάσεις. Γενικά ελέγχαμε το ματς αλλά είχαμε και δύσκολες καταστάσεις που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι αλλά δεν έχουμε και πολλές νίκες ώστε να μην χαρούμε το σημερινό αποτέλεσμα.

Χρειαζόμασταν μια φιάλη οξυγόνου για να συνεχίζουμε να αναπνέουμε και η νίκη αυτό μας έδωσε όπως και κουράγιο για τη συνέχεια. Ήταν μία νίκη-οξυγόνο για εμάς. Οι παίκτες μου έδειξαν ενθουσιασμό πάθος και θέληση. Ξέρουμε το επόμενο ματς είναι πιο δύσκολο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Παίξαμε με μια ομάδα που μας είχε πιάσει στην βαθμολογία και είχε τεράστια σημασία ο αγώνας αυτός. Ήταν ζωής ή θανάτου για το ποια ομάδα θα συνέχιζε καλύτερα και ποια θα ξεκολλούσε από τον πάτο της βαθμολογίας. Είναι μία ομάδα που μάχεται κόντρα σε μεγάλα προβλήματα με συνεχείς αγώνες και ξεκίνησε αργά το πρωτάθλημα. Με αυτά τα δεδομένα έχω απόλυτο σεβασμό για την Δόξα και τον τρόπο που παλεύει
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: