Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ανησύχησαν με Μέλμπεργκ οι Σουηδοί!!

Ανησύχησαν με Μέλμπεργκ οι Σουηδοί
Ο τραυματισμός του Όλοφ Μέλμπεργκ δεν προκάλεσε ανησυχία μόνο στις τάξεις του Ολυμπιακού, αλλά και σε αυτές της εθνικής Σουηδίας. Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι του συγκροτήματος της χώρας ήρθαν σε επικοινωνία τόσο με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, όσο και με την οικογένεια του διεθνούς αμυντικού λαμβάνοντας διαβεβαιώσεις πως έχει μία ελαφρά διάσειση και τίποτα περισσότερο.

«Ενημερωθήκαμε πως ο Όλοφ έχει μία διάσειση και προσωρινή απώλεια μνήμης. Τόσο ο γιατρός της εθνικής ομάδας, Λέιφ Σβερντ, όσο και ο βοηθός προπονητή Μάρκους Άλμπεκ, ήρθαν σε επικοινωνία με την οικογένειά του και διαπίστωσαν πως όλα είναι υπό έλεγχο», δήλωσε στην «Aftonbladet» ο εκπρόσωπος Τύπου της σουηδικής ομοσπονδίας.

«Τον πήγαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Όταν υπάρχουν τραυματισμοί στο κεφάλι, καλύτερα να είσαι 100% σίγουρος παρά μετά να το μετανιώσεις. Τώρα αισθάνεται καλά και ασφαλής», είπε ο γιατρός της εθνικής Σουηδίας, ωστόσο εμφανίστηκε επιφυλακτικός για το αν ο 34χρονος άσος θα είναι διαθέσιμος για το φιλικό που θα γίνει σε δύο εβδομάδες.

Στα σουηδικά ΜΜΕ φιλοξενείται και δήλωση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά. «Ο Μέλμπεργκ είναι εντάξει τώρα, δεν έχει κανένα πρόβλημα», αναφέρει.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: