Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Η Παναγία να βάλει το χέρι της…!!

Η Παναγία να βάλει το χέρι της…
… προκειμένου να λυθούν ορισμένα από τα αγωνιστικά του προβλήματα εύχεται ο Άγγελος Αναστασιάδης εν όψει του κυριακάτικου αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο. Σκούφαλης, Ταμπάσης, Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος, Γεωργίου και Ζαμπρέλα δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα και η συμμετοχή τους θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

Η ομάδα της Ηπείρου συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Άγγελος Αναστασιάδης ωστόσο δεν μπορούσε ούτε σήμερα να υπολογίζει στους παραπάνω παίκτες.

Ο Σκούφαλης έχει πρόβλημα στο δεξί δικέφαλο, έκανε θεραπεία και όλα θα κριθούν τις επόμενες μέρες, ο Ταμπάσης είχε κάποιες ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο. Ο Γεωργίου από την δική του πλευρά θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό του.

Ντε Βινσέντι και Τζημόπουλος θα κάνουν μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυματισμών του ενώ για τον Ζαμπρέλα υπάρχει αισιοδοξία ότι η σύσπαση στο πόδι που τον ταλαιπωρεί θα ξεπεραστεί άμεσα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: