Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Έχασε ένα… κάρο ευκαιρίες και την ευκαιρία!!

Έχασε ένα… κάρο ευκαιρίες και την ευκαιρία
Άντεξε στο σφυροκόπημα της Γιουβέντους -ειδικά στα τελευταία 15 λεπτά- η Πάρμα και κατάφερε να πάρει το 0-0 στο «Ένιο Ταρντίνι». Πολλές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη έχασαν οι «μπιανκονέρι» που μετά από αυτήν την ισοπαλία βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν, έχοντας όμως κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε ένα γκολ, ενώ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν μετά από μαρκάρισμα στη μικρή περιοχή, ο Πίρλο βρέθηκε στο έδαφος. Αν και στο ριπλέι φαίνεται να υπάρχει επαφή, αυτή δεν δικαιολογεί την πτώση του Ιταλού χαφ. Κορυφαία ευκαιρία, πάντως, ήταν εκείνη του Κιελίνι στο 4' όταν κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι.

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση από τις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών της «μεγάλης κυρίας» που ωστόσο δεν επεκτάθηκαν.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης βραβεύτηκε ο Ερνάν Κρέσπο, το συμβόλαιο του οποίου με τους "παρμένζι" τερματίστηκε. Ο Αργεντινός λατρεύτηκε από τους οπαδούς της ομάδας ακόμη και στο δεύτερο πέρασμά του (2010-2012) παρά το γεγονός πως σε ηλικία -πλέον- 36 ετών δεν μπορούσε να κάνει μέσα στο γήπεδο τα "μαγικά" της περιόδου 1996-2000.

Στο άλλο εξ αναβολής ματς για την 21η αγωνιστική της Serie A η Αταλάντα επικράτησε 1-0 της Τζένοα.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος χάρη στο οποίο οι γηπεδούχοι έφτασαν στους 27 βαθμούς, ο Μαριλούνγκο στο 78’.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: