Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΠΑΟΚ - Μπαμπινιώτης 1-0!!

Επίκαιρο λόγω της σημερινής τροπολογίας που κατέθεσε ο υπουργός Παιδείας, ο οποίος για μία ακόμα φορά ξεσήκωσε αντιδράσεις, όπως πριν από χρόνια με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, τους οποίους αποκαλούσε "Βούλγαρους" στο λεξικό του.
ΠΑΟΚ - Μπαμπινιώτης 1-0
Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Παιδείας, Γιώργος Μπαμπινιώτης, σε νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την οργάνωση και λειτουργία του ελληνικού γεωργικού οργανισμού "Δήμητρα" και αφορούσε τις εργασιακές σχέσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτικών.
Βλέπετε η τροπολογία προέβλεπε, όπως υποστηρίζει η ΟΙΕΛΕ (Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών), την "απελευθέρωση" των απολύσεων εκπαιδευτικών. Σύμφωνα με αυτήν οι απολύσεις δεν χρειαζόταν να εγκριθούν από τα υπηρεσιακά συμβούλια, που αποτελούν "φίλτρο" για καταχρηστικές απολύσεις. Όσο για την τυχόν καταχρηστικότητα μιας απόλυσης, ο απολυμένος θα μπορούσε να προσφύγει στα δικαστήρια, όπου θα έφερε το βάρος της απόδειξης των ισχυρισμών του. Μάλιστα η ΟΙΕΛΕ κατηγόρησε τον κ. Μπαμπινιώτη θα ότι συμβάλλει στη μετατροπή των σχολείων σε αμιγείς επιχειρήσεις. "Ο υπουργός Γ. Μπαμπινιώτης προφανώς επείγεται να αφήσει νομοθετική παρακαταθήκη προς τον διοικούντα τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία και τα Αρσάκεια ιδιωτικά σχολεία καθηγητή Γ. Μπαμπινιώτη και τους άλλους ιδιοκτήτες", αναφέρθηκε συγκεκριμένα. Αν δεν καταλάβατε καλά, ο Μπαμπινιώτης είναι διευθυντής του Αρσακείου...
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Μπαμπινιώτης έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις. Θυμάστε τι είχε γίνει πριν από χρόνια με το περίφημο λεξικό του, όπου στο λήμμα "Βούλγαροι" μια εκ των ερμηνειών ανέφερε πως πρόκειται για οπαδούς του ΠΑΟΚ;
Οι ΠΑΟΚτσήδες βέβαια δεν το άφησαν να περάσει έτσι. Αν θυμάστε, τον... τάπωσαν για τα καλά όταν πήγε να δικαιολογηθεί γιατί έβαλε στο λήμμα "Βούλγαροι" την ερμηνεία "οπαδοί του ΠΑΟΚ". "Γιατί συνηθίζουν να τους φωνάζουν έτσι στο γήπεδο, έχει καθιερωθεί στο λεξικό», είπε τότε ο πρύτανης της Γλωσσολογίας.
"ΟΚ", απάντησε στο περιοδικό ΕΨΙΛΟΝ επικεφαλής οργανωμένων ΠΑΟΚτσήδων σε συνέντευξη που έδωσε στον Θωμά Σιώμο, προσθέτοντας: "Τότε κι εμείς θα φωνάζουμε στο γήπεδο: ΄πουτάνα -πουτάνα / του Μπαμπινιώτη η μάνα΄, μέχρι να καθιερωθεί, οπότε θα είναι αναγκασμένος δίπλα στο λήμμα ΄πουτάνα΄ να βάλει τη μάνα του".

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: