Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Μένει στην Ντόρτμουντ ο Γκέτσε!!

Μένει στην Ντόρτμουντ ο Γκέτσε
Παίκτης της Ντόρτμουντ μέχρι το 2016 θα παραμείνει ο Μάριο Γκέτσε. Οι διοικούντες τον σύλλογο αποφάσισαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό για δύο ακόμα χρόνια, όπως ανακοινώθηκε στο σάιτ του συλλόγου. «Θέλω να είμαι μέλος της εξέλιξης αυτής της ομάδας», δήλωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Γκέτσε με την φανέλα της Ντόρτμουντ, είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και όπως είναι λογικό η διοίκηση της Ντόρτμουντ προσπαθώντας να προλάβει το… κακό έσπευσε να καλέσει τον παίκτη για να συζητήσουν το ενδεχόμενο πρόωρης επέκτασης της συνεργασίας τους που έληγε το 2014.

Έτσι το μεσημέρι της Τρίτης, οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και στο σάιτ του συλλόγου ανακοινώθηκε ότι ο 19χρονος Γκέτσε θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του συλλόγου μέχρι το 2016.

«Όλοι ξέρουν πόσο καλά είναι τα πράγματα στην Ντόρτμουντ. Είναι ένας σύλλογος που παρουσιάζει εξέλιξη και θέλω να είμαι μέλος αυτής της εξέλιξης», δήλωσε ο παίκτης μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: