Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Λαϊκή συμμετοχή στη Δόξα Δράμας!!

Μετά από πρωτοβουλία των μελών του Ερασιτέχνη και σε συνεργασία με την ΠΑΕ Δόξα Δράμας δημιουργήθηκε η λέσχη μετόχων των "μαυραετών".
Λαϊκή συμμετοχή στη Δόξα Δράμας
Η συγκεκριμένη λέσχη... απαντάει στο αίτημα για «λαϊκή συμμετοχή» στην ΠΑΕ Δόξα. Ένα αίτημα εναρμονισμένο στην σύγχρονη προοπτική του ποδοσφαίρου, προσφέροντας στους μετέχοντες αποφασιστικό και ουσιαστικό ρόλο στα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ.
Είναι χαρακτηριστικό πως όποιος θέλει θα μπορεί να μετάσχει στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Δόξας Δράμας, δίνοντας 50 ευρώ και κάνοντας δικές του 10 μετοχές.
Η λέσχη μετόχων της Δόξα Δράμας μπορεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς για όλους τους φίλους της ομάδας σχετικά με τη συμμετοχή τους στην λήψη στρατηγικών αποφάσεων για το μέλλον της ομάδας. Ουσιαστικά οι φίλαθλοι των Δραμινών μπορούν να έρθουν κοντά στην διοίκηση και με την δυναμική που θα αναπτυχθεί να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας τα επόμενα χρόνια.
Η Δόξα μπορεί να αισιοδοξεί για την... επόμενή της μέρα καθώς στηρίζει την ανάπτυξη της σε τρεις άξονες:
Α) Στα τμήματα υποδομής της με περίπου 200 παιδιά δίνει τεράστιο αγωνιστικό πλεονέκτημα σε συνδυασμό με τις επιταγές της UEFA που επιβάλλει την χρήση γηγενών ποδοσφαιριστών.
Β) Στην προοπτική που γεννά η ανακατασκευή του γηπέδου της Δόξας που θα επιτρέψει στην ομάδα να αποκτήσει πολύ σύντομα ένα γήπεδο-στολίδι το οποίο και προσφέρει πολλαπλά οφέλη.
Γ) Στην οικονομική σταθερότητα με χρηστή διαχείριση, συνέπεια και αξιοπιστία.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: