Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Κίνηση Λυκουρέζου για τον ΠΑΟ!!

Κίνηση Λυκουρέζου για τον ΠΑΟ
Η στασιμότητα στα διοικητικά του Παναθηναικού και η παγερή αδιαφορία των Μετόχων, οδήγησε στη σύσταση του φορέα ΠΑΟ – ΣΩΤΗΡΙΑ.

Με ανακοίνωση τους οι δικηγόροι, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Μιχάλης Αγγελόπουλος, Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης και ο βιομήχανος Θωμάς Ευαγγελίου προαναγγέλλουν τη σύσταση τη, με σκοπό μια παναθηναϊκή κινητοποίηση.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ανταπόκριση 100.000 φίλων του τριφυλλίου, που θα προσφέρουν όσα χρήματα μπορούν και τα οποία θα κατατίθενται σε τραπεζικό λογαριασμό που θα ανακοινωθεί την Τετάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Θλίψη και οργή προκαλούν οι τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Η ιστορική και αγαπημένη μας ομάδα έχει εγκλωβιστεί σε μία σκοτεινή σήραγγα που πολύ φοβούμαστε ότι οδηγεί σε καταστροφικά αδιέξοδα. Τη στιγμή αυτή δεν επιθυμούμε να αναζητήσουμε ή να καταλογίσουμε ευθύνες. Δυστυχώς, εκείνοι που θα έπρεπε να εμφανιστούν στο προσκήνιο σιωπούν, επιτείνοντας την αγωνία των χιλιάδων φίλων του Παναθηναϊκού και των παικτών που έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα μία εντυπωσιακή υπομονή, αφοσίωση και αγάπη. Αποφασίσαμε λοιπόν, να πάρουμε μία πρωτοβουλία, για να μετατρέψουμε το τέλμα και την αδράνεια σε μία Παναθηναϊκή κινητοποίηση: δημιουργούμε τον φορέα Π.Α.Ο.-ΣΩΤΗΡΙΑ και απευθυνόμαστε στους χιλιάδες φίλους της ομάδας για να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό προκειμένου να αντιμετωπισθούν και να επιλυθούν τα άμεσα προβλήματα.

Στόχος μας είναι να ανταποκριθούν στην έκκλησή μας τουλάχιστον 100.000 φίλοι του Παναθηναϊκού, προσφέροντας ο καθένας ό,τι ποσό δύναται. Εντός της αύριον θα γνωστοποιήσουμε τον αριθμό λογαριασμού και τη σχετική Τράπεζα. Δεν διεκδικούμε θέσεις οιασδήποτε μορφής εξουσίας, το δε ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στην όποια διοίκηση της ΠΑΕ εκλεγεί ή διορισθεί. Ελπίζουμε ότι η πρωτοβουλία μας αυτή θα ανακόψει την πορεία ταπείνωσης της αγαπημένης μας ομάδας και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την έξοδο από την κρίση

Μιχάλης Αγγελόπουλος (Δικηγόρος)
Αλέξανδρος Λυκουρέζος (Δικηγόρος)
Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης (Δικηγόρος-Καθ. Πανεπιστημίου)
Θωμάς Ευαγγελίου (Βιομήχανος)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: