Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Μιραλάς όπως… Μέσι!!

Μιραλάς όπως… Μέσι!
Ο Κέβιν Μιραλάς πέτυχε τέσσερα γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για πρώτη φορά στην καριέρα του. Μόνο με μεγάλους παίκτες του εξωτερικού όπως ο Λιονέλ Μέσι συγκρίνεται αυτό…
Κάθε χρόνο ο Μέσι μοιάζει να ξεπερνάει τον εαυτό του. Κάθε χρόνο κάνει ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση. Κάθε χρόνο πετυχαίνει περισσότερα γκολ από τον προηγούμενο. Κάθε χρόνο επιβεβαιώνει ότι μπορεί να γίνει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Ο Μιραλάς είναι πολύ μακριά από αυτό, αλλά κόντρα στους Αρκάδες έφτασε και σε κάτι και τον Αργεντινό επιθετικό, αλλά και άλλους μεγάλους φορ της Ευρώπης. Έβαλε τέσσερα γκολ σε ένας ματς, κάτι που ο Μέσι έχει κάνει και φέτος και όσο και να’ ναι αυτό δεν γίνεται και κάθε μέρα. Βέβαια, στον Ολυμπιακό φέτος έχει επαναληφθεί από τον Μάρκο Πάντελιτς συγκεκριμένα, αλλά ακόμη και αν γίνει ρουτίνα πάντα θα προκαλεί τεράστιο ενθουσιασμό στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

Φετινές τεσσάρες ανά την Ευρώπη

Ο Λιονέλ Μέσι έχει σκοράρει τέσσερα γκολ στις 19/02/12 σε ένα 5-1 της Μπαρτσελόνα επί της Βαλένθια για την Πριμέρα Ντεβιζιόν, ενώ σημείωσε πέντε τέρματα στη νίκη με 7-1 επί τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο «Καμπ Νου» στις 07/03/12.

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι διανύει εξαιρετική χρονιά με την Άρσεναλ, αλλά τέσσερα γκολ με τους «κανονιέρηδες» δεν έχει πετύχει παρά μόνο με την εθνική Ολλανδίας. Και αυτό έγινε σε ένα 11-0 με το Σαν Μαρίνο (2/9/11) για τα προκριματικά του Euro 2012 που θα γίνει στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.

Ο Ντιέγο Μιλίτο βρήκε δίχτυα 4 φορές σε ισοπαλία της Ίντερ με την Παλέρμο για την Σέρι Α. (4-4) στις 1/2/12.

Ο Μάριο Γκόμεζ σημείωσε τέσσερα τέρματα σε δύο επτάρες της Μπάγερν Μονάχου φέτος. Η πρώτη ήταν στις 10/9/11 σε εντός έδρας αγώνα με τη Φράιμπουργκ (7-0) για την Μπουντεσλίγκα, ενώ η δεύτερη ήταν στις 13/3/12 κόντρα στη Βασιλεία για το Τσάμπιονς Λιγκ στο «Αλιάνζ Αρίνα».

Του Αγίου… Ποτέ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν το έχει καταφέρει αυτό φέτος, αλλά δύο φορές πέρσι στην Πριμέρα Ντεβιζιόν. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που είτε υπήρξαν είτε είναι ακόμη μεγάλοι παίκτες τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν έχουν σημειώσει καρέ τερμάτων, ενώ θα μπορούσαν ή θα… έπρεπε με βάση την κλάση τους. Ο Ροναλντίνιο, ο Ντιντιέ Ντρογκμπα, ο Φερνάντο Τόρες και ο Σέρχιο Αγουέρο είναι μερικοί από αυτούς.

Ο Μιραλάς τα έβαλε

Κάποιοι μπορεί να πουν για τα τέσσερα γκολ του Μιραλάς… Μα με τον Αστέρα Τρίπολης; Γιατί; Μήπως οι άλλοι μεγάλοι αστέρες δεν αγωνίζονται με χαμηλότερου επιπέδου ομάδες από τις δικές τους; Έχουν βάλει ποτέ τέσσερα γκολ κάποιοι από αυτούς; Ο Μιραλάς τα έβαλε…
πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: