Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Μπαίνει σταδιακά ο Κρέσιτς!!

Μπαίνει σταδιακά ο Κρέσιτς
Τη θλάση β’ βαθμού στον δικέφαλο έδειξε ότι έχει ξεπεράσει ο Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος στο σημερινό (27/03) πρόγραμμα του ΠΑΟΚ προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες της ομάδας. Ο Κροάτης γκολκίπερ είναι αρκετά πιθανό να είναι στην αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Από την πλευρά τους, ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Αραούχο Έτο ακολούθησαν και σήμερα τα ατομικά τους προγράμματα. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος μπακ είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Λάζλο Μπόλονι για να συζητήσουν την πορεία της αποθεραπείας του. Όσον αφορά τον Σέρβο χαφ, τις επόμενες μέρες θα φανεί αν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του κόντρα στον ΠΑΣ. Υπενθυμίζεται ότι ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Γιώργος Φωτάκης δεν υπολογίζονται από τον 59χρονο προπονητή λόγω καρτών.

Όσοι από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έπαιξαν ως βασικοί στον τελευταίο αγώνα στην Κέρκυρα ακολούθησαν εδικό πρόγραμμα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: