Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Αντωνίου: «Πίσω από κάθε επιτυχία του ΑΠΟΕΛ, θα κρύβεται Ελληνική σημαία»

Στο "Αθλητικό Μetropolis " και στην εκπομπή «Tρίτο Hμίχρονο» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας και μέλος της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ Τάκης Αντωνίου, με αφορμή την σημερινή μεγάλη αναμέτρηση της Κυπριακής ομάδας απέναντι στα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης.
Για το κλίμα που επικρατεί στην ''Μεγαλόνησο'':
''Είναι το πρώτο θέμα στην Κύπρο. Πρόκειται για ένα μεγάλο γεγονός και όχι μόνο ποδοσφαιρικά, που θα αναμετρηθούμε με την Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχει φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, και πραματικά συγχαίρω την ομάδα που έχει φτάσει ως εδώ''.
Για τον αποψινό αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ τόνισε:
''Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε διαφορετικό μέγεθος από τις άλλες ομάδες που αναμετρηθήκαμε μέχρι σήμερα. Πρόκειται για αναμέτρηση μεταξύ Δαβίδ και Γολιάθ. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε δείξει χαρακτηριστικά μεγάλης ομάδας, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και σήμερα''.
Ενώ στην συνέχεια επισήμανε:
''Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση. Το μεγάλο τεστ το περάσαμε με επιτυχία. Είναι πρόκληση να αντιμετωπίζεις μία τόσο μεγάλη ομάδα. Εμείς μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από αυτό το παιχνίδι. Υποδεχόμαστε μία από τις κορυφαίες ομάδες στο νησί μας''.
Για την πορεία του ΑΠΟΕΛ την τελευταία δεκαετία είπε:
''Η αλήθεια είναι πως παλιά γίνανε αρκετά λάθη. Για να βελτιωθείς όμως από τα λάθη σου πρέπει να τα παραδεχτείς. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και κατάφερε να σταθεί στα πόδια του παρά τα χρέη και φτάσαμε ως εδώ. Επίσης υπάρχει ένας πολύ ικανός άνθρωπος που κάνει μεγάλη δουλειά, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Επειδή έχω παίξει στην ομάδα αυτή την εποχή του 70', αρκετός κόσμος μας θεωρεί την καλύτερη ομάδα που έχει περάσει ποτέ, οφείλω να παραδεχτώ όμως πως παραδίδουμε τα σκύπτρα σε αυτή την φουρνιά.
Τέλος θέλω να επισημάνω πως πίσω από κάθε μεγάλη επιτυχία του ΑΠΟΕΛ, θα κρύβεται πάντα μια Ελληνική σημαία''.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: