Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Το κέρδος με Καζναφέρη

Πώς ο Κώστας Καζναφέρης αξιοποίησε την ευκαιρία που του δόθηκε παίζοντας σε μια θέση που δεν την ήξερε.
Το κέρδος με Καζναφέρη
Είναι από τα περίεργα παιχνίδια που παίζει η τύχη σε μερικούς ποδοσφαιριστές.Ο Κώστας Καζναφέρης έφτασε μια ανάσα από την αποχώρησή του το καλοκαίρι από τον Αρη. Όχι όμως μόνο δεν έφυγε.
Έμεινε και ολοκληρώνει μια ...γεμάτη σεζόν, πλούσιος από εμπειρίες σε μια θέση που δεν είναι η φυσική του. Λίγο η ανάγκη που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη, λίγο η τάση του Νέτο προς πιο επιθετικούς ρόλους, οδήγησαν τους προπονητές του Άρη να γυρίσουν λίγο πιο πίσω τον αρτινό παίκτη... βαφτίζοντάς τον δεξί μπακ.
Η απόδοσή του κόντρα στον Πανιώνιο και ιδίως το σωτήριο τάκλιν που έκανε στον Ντιμπαλά την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει το 1-3 ήταν ενέργεια σπουδαίου αμυντικού. Το καλό με τον Καζναφέρη είναι ότι δεν αντιμετώπισε την τοποθέτησή του στη θέση του δεξιού μπακ ως αγγαρεία. Την είδε ως πρόκληση.
Δούλεψε και έμαθε τα μυστικά της και όσες φορές χρειάστηκε να καλύψει το κενό ήταν πάντα αξιοπρεπής. Δεν ξέρουμε αν και του χρόνου θα συνεχίσει να πάιζει στην ίδια θέση, το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Άρης κέρδισε φέτος έναν παίκτη και ο ίδιος έβαλε στο ρεπερτόριό του μια ακ

Δεν υπάρχουν σχόλια: