Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Αϊμάρ: «Δεν υπάρχει φαβορί»

Αϊμάρ: «Δεν υπάρχει φαβορί»
Ούτε η Τσέλσι, αλλά ούτε και η Μπενφίκα έχουν τον τίτλο του φαβορί, στις μεταξύ τους αναμετρήσεις σύμφωνα με τον παίκτη των «αετών» της Λισαβόνας, Πάμπλο Αϊμάρ. : «Η Τσέλσι βρίσκεται σε μια ανώμαλη χρονιά. Αλλά ακόμα και έτσι είναι επικίνδυνοι και θα μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα» είπε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός πιστεύει πως στα παιχνίδια των δύο συλλόγων οι πιθανότητες είναι «μοιρασμένες»: «Δε νομίζω πως στις αναμετρήσεις μεταξύ μας, υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί. Η πρόκριση είναι “ανοιχτή” και για τους δύο συλλόγους. Τόσο η Μπενφίκα, όσο και η Τσέλσι δεν έφτασαν στην προημιτελική φάση λόγω τύχης».

Παράλληλα, ο έμπειρος μέσος μίλησε και για το αλλοπρόσαλλο αγωνιστικό «πρόσωπο» των «μπλε» του Λονδίνου: «Η Τσέλσι βρίσκεται σε μια ανώμαλη χρονιά. Αλλά ακόμα και έτσι είναι επικίνδυνοι και θα μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα».

Επιπλέον, έκανε λόγο για το πλούσιο ρόστερ των Λονδρέζων και την κοινή του θητεία με τον Ραμίρες και τον Νταβίντ Λουίζ: «Έχουν ένα εκπληκτικό ρόστερ και αυτός ο αγώνας είναι σαν τελικός για εμάς. Αλλά η Τσέλσι έχει και αδύναμα σημεία» είπε ,ενώ συμπλήρωσε: « Έχω την καλύτερη γνώμη τόσο για τον Νταβίτν Λουίζ, όσο και για τον Ραμίρες από τότε που αγωνιζόμασταν μαζί στην Μπενφίκα. Είναι επαγγελματίες και καλά παιδιά». 

πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: