Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Παρέμβαση Μπιτσαξή για το βόλεϊ...!!

Ο γγΑ, Παναγιώτης Μπιτσαξής, έδωσε εντολή να επανεξετασθούν εκτάκτως όλες οι συμμετοχές των ομάδων της Volleyleague...
Παρέμβαση Μπιτσαξή για το βόλεϊ...
Η ανακοίνωση:
"Εν όψει των εξελίξεων που αφορούν τη Volleyleague και την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, με έγγραφό του ζήτησε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να προβεί σε έκτακτο έλεγχο για ενδεχόμενες παραβάσεις, που στρέφονται κατά του δημοσίου συμφέροντος σε όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες, που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Volleyleague.
Σε περίπτωση, που διαπιστωθούν τέτοιες παραβάσεις, να εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία.
* Ο ΓΓΑ είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη και ζήτησε από την Ομοσπονδία να πάρει θέση το συντομότερο δυνατό, επί του ερωτήματος αν υφίστανται οι προϋποθέσεις διενέργειας Επαγγελματικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ στην Ελλάδα.
Για το θέμα αυτό θα πραγματοποιηθεί στο αμέσως προσεχές μέλλον ειδική σύσκεψη.
* Ο ΓΓΑ, κ. Πάνος Μπιτσαξής απέστειλε σήμερα, 27 Μαρτίου 2012, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το παρακάτω έγγραφο:
Κύριε Πρόεδρε,
Εν όψει των όσων διαδραματίζονται στο Πρωτάθλημα της Volley League, κατ’ άρθρο 77 παρ. 1 και 77 Α παρ. 1θ΄του Ν. 2725/99, παρακαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να διενεργήσει έκτακτο έλεγχο, για το σύνολο των θεμάτων που άπτονται στο δημόσιο συμφέρον, σε όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες που μετέχουν στην Volley League και να εφαρμοστεί ο νόμος, όπου συντρέχει περίπτωση.
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπως και εσείς έχετε υποστηρίξει, είναι θεματοφύλακας του δημόσιου συμφέροντος και όχι όργανο αναγόρευσης πρωταθλητών ή αγωνιστικής κατάταξης ομάδων, όπως δυστυχώς φαίνεται να θεωρούν ορισμένοι κύκλοι του Βόλεϊ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: