Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Οι αριθμοί παίζουν μπάλα!!

Οι αριθμοί παίζουν μπάλα
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της Πρέμιερ, οχτώ «στροφές» πριν το τέλος του πρωταθλήματος, την ώρα που η συμπολίτισσα Σίτι την «κυνηγά» και είναι έτοιμη να σπάσει το ρεκόρ της Λίβερπουλ. Δείτε όλα τα στατιστικά της 30ης αγωνιστικής.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ
-Ακόμη ένα παιχνίδι, το 5ο συνολικά, της Γιουνάιτεντ έληξε με 1-0 υπέρ της, με τους «κόκκινους διάβολους» να έχουν πάρει τις περισσότερες αναμετρήσεις με αυτό το σκορ, από όλες τις ομάδες φέτος.
-Αυτό ήταν το 17ο γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ στα τελευταία 17 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, σε όλες τις διοργανώσεις.
-Η Φούλαμ δεν έχει κερδίσει ποτέ, στην ιστορία της Πρέμιερ, μακριά από την έδρα της, όταν το ημερολόγιο δείχνει Δευτέρα.
-Η Γιουνάιτεντ κρατά εδώ και 7 αγώνες το μηδέν στα μετόπισθεν, όταν αγωνίζεται τις Δευτέρες.

Λίβερπουλ-Γουίγκαν
-Οι αριθμοί δείχνουν τον Λούκας Λέιβα υπεραπαραίτητο! Από την αρχή της περασμένης σεζόν η Λίβερπουλ μετρά 48% σε νίκες με τον Βραζιλιάνο άσο στην ενδεκάδα και 29% όταν αυτός δεν αγωνίζεται!

Γουέστ Μπρομ-Νιούκαστλ
-Με τη νίκη τους οι «καρακάξες» ξεπέρασαν τους 1000 βαθμούς και έγιναν η 8η ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ που το καταφέρνει αυτό.
-Ο Παπίς Σισέ έγινε ο παίκτης που φτάνει πιο γρήγορα για τα 5 γκολ με τη φανέλα της Νιούκαστλ, αφού χρειάστηκε να περάσουν μόλις 6 αγώνες για να γίνει αυτό.
-Οι δύο ομάδες είναι αυτές που έχουν δεχθεί τα περισσότερα γκολ από πέναλτι, φέτος.

Τσέλσι-Τότεναμ
-Τα 20 σουτ που επιχείρησε η Τότεναμ, ήταν τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, στους αγώνες του Σαββάτου.

Σουόνσι-Έβερτον
-Το 51% των επιτυχημένων πασών της Σουόνσι ήταν το χαμηλότερο ποσοστό για τους «κύκνους» φέτος, σε ένα ημίχρονο, την ώρα που η Έβερτον έφτασε στο 81%, το υψηλότερο για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες φέτος.

Νόριτς-Γουλβς
-Ο Γκραντ Χολτ έγινε ο τρίτος παίκτης που σκοράρει και αποβάλλεται στο ίδιο παιχνίδι.

Άρσεναλ-Άστον Βίλα
-Η Άρσεναλ έχει δει φέτος να σκοράρουν 17 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές της, το υψηλότερο νούμερο από όλες τις ομάδες.
-Με το γκολ του Κίεραν Γκιμπς έγιναν τρεις οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές που σκοράρουν με τη φανέλα της Άρσεναλ, μέσα σε μια σεζόν. Αυτό είχε να συμβεί από το 2002!

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: