Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Οι κακές αναμνήσεις του Βαλντές!!

Οι κακές αναμνήσεις του Βαλντές
Δεν είναι εύκολος αντίπαλος η Μίλαν για την Μπαρτσελόνα, όπως παραδέχθηκε ο Βίκτορ Βαλντές σε δηλώσεις στον ισπανικό Τύπο. Ο διεθνής τερματοφύλακας των «μπλαουγκράνα» παρομοίασε τους αγώνες με τους «ροσονέρι» με εκείνους με την Ίντερ, την οποία είχαν αντιμετωπίσει πριν από δύο χρόνια στο Champions League.

«Είναι περίεργα τα παιχνίδια, όταν έχεις αντιμετωπίσεις μία ομάδα στους ομίλους και μετά στην προημιτελική φάση μίας διοργάνωσης. Κάτι ανάλογο συνέβη πριν από δύο χρόνια με την Ίντερ, όμως ελπίζουμε ότι τώρα μπορούμε να περάσουμε», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος γκολκίπερ και πρόσθεσε:

«Η Μίλαν είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. Πάντα έχουμε πίεση και ζούμε με αυτή. Είναι σημαντικό για εμάς να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2009/10 η Μπαρτσελόνα είχε κληρωθεί με την Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο στους ομίλους της διοργάνωσης (0-0 στο Μεάτσα και 2-0 στο Καμπ Νου), όμως οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και στην ημιτελική φάση και τότε οι Ιταλοί είχαν πάρει την πρόκριση στον τελικό (3-1 στο Μεάτσα και, 0-1 στο Καμπ Νου).

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: