Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Φλέτσερ: «Θα επιστρέψω καλύτερος από ποτέ»

Φλέτσερ: «Θα επιστρέψω καλύτερος από ποτέ»
Αισιόδοξος όσον αφορά την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη σεζόν, φάνηκε ο Ντάρεν Φλέτσερ.
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής πάσχει από ελκώδη κολίτιδα, μια χρόνια φλεγμονώδη πάθηση του εντέρου, από την οποία προκαλείται η συνεχής απώλεια κιλών. Η ασθένειά του αυτή τον έχει κρατήσει εκτός γηπέδων από τις 22 Νοεμβρίου 2011.

« Ακόμα δεν είμαι έτοιμος να επιστρέψω στους αγώνες ή στην προπόνηση αλλά ακολουθώ τις συμβουλές των γιατρών και προσπαθώ να διατηρούμαι σε καλή κατάσταση.

Αυτό που έχω είναι μία απρόβλεπτη ασθένεια, στην οποία δεν ξέρεις τι έπεται. Αλλά εγώ πρέπει να μείνω δυνατός και να συνεχίζω να πιστεύω πως θα καταφέρω να το αντιμετωπίσω.

Η πρόκληση και ο στόχος είναι να επιστρέψω στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Είμαι αισιόδοξος και πολύ θετικός πως θα επιστρέψω και μάλιστα θα είμαι καλύτερος από ποτέ
», ήταν τα λόγια του 27χρονου μέσου.

Ο Σκωτσέζος αποκάλυψε πως προπονεί την αναπληρωματική ομάδα της Γιουνάιτεντ για να μην χάνει την επαφή με το γήπεδο και για να παραμένει ενεργός:

« Μου αρέσει πολύ να προπονώ. Είναι μία ευκαιρία για μένα να νιώθω χρήσιμος, μεταφέροντας τις εμπειρίες μου και συμβουλεύοντας τους παίκτες».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: