Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Μαζεύουν υπογραφές

Σαφάρι των ανθρώπων του Άρη για να μαζέψουν τις τελευταίες υπογραφές από τους πρώην παίκτες και προπονητές εν όψει αδειοδότησης. Θα τα καταφέρουν;
Μαζεύουν υπογραφές
Σε διαδικασία συλλογής των τελευταίων υπογραφών στο μέτωπο των πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας βρίσκεται η διοίκηση αυτή την εβδομάδα και ως τις 4 Απριλίου που όλες οι ΠΑΕ έχουν προθεσμία να καταθέσουν τον φάκελο για την αδειοδότηση της νέας σεζόν.
Οι άνθρωποι του Αρη έχουν αρχίσει ένα σαφάρι και μια μάχη με το χρόνο προκειμένου να πετύχουν τους αναγκαίους διακανονισμούς και λογικά ως την Παρασκευή θα έχουν κλείσει όλες τις εκκρεμότητες.
Σε πρώτη προτεραιότητα βρίσκονται οι υποθέσεις Κούπερ, Οριόλ, Πρόμπιερζ, Μπομπαντίγια, Τσιώλη, Μενδρινού, Ρονάλντο, Τόχα και φυσικά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι περιμένουν μέσα στην εβδομάδα να πάρουν την πρώτη δόση των χρημάτων που τους οφείλονται.
Ήδη σχεδόν όλοι έχουν συμφωνήσει προφορικά στην κατανολή των χρημάτων που τους οφείλονται σε τρεις δόσεις (Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο) και μάλιστα μερικοί έχουν στείλει υπογραγραμμένα και τα σχετικά έγγραφα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνουν όλα αυτά είναι να απεγκλωβιστούν κάποια χρήματα από τον ΟΠΑΠ και φυσικά να έρθει και η πρώτη δόση της ταμειακής διευκόλυνσης από τον επενδυτικό όμιλο του εξωτερικού (το ύψος της δεν έχει αποσαφηνισρεί αλλά όπως έχει παραδεχτεί ο Γιάννης Κόντης θα είναι μεγαλύτερη των 700.000 ευρώ), κάτι που όπως έχουν πει οι άνθρωποι του Άρη και δημοσίως θα γίνει πιθανότατα την Τετάρτη (28/03).
Πηγή allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: