Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Για Εμβιλά και Μπίλια η Άρσεναλ!!

Για Εμβιλά και Μπίλια η Άρσεναλ
Να θωρακίσει τις θέσεις του κέντρου θέλει η Άρσεναλ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να προσανατολίζεται στις περιπτώσεις των Γιαν Εμβιλά και Λούκας Μπίλια. Βασική επιλογή ο Γάλλος διεθνής, ενώ η κίνηση για τον αρχηγό της Άντερλεχτ θα γίνει σε περίπτωση που η Ρεν δεν αποδεχθεί την προσφορά που θα της γίνει.

Σύμφωνα με μερίδα του βρετανικού Τύπου, η γαλλική ομάδα κοστολογεί τον Εμβιλά με 17 εκατ. λίρες, ποσό το οποίο η Άρσεναλ θεωρεί υπερβολικό και δύσκολα θα μπορέσει να προσφέρει στη Ρεν.

Οι Λονδρέζοι δύσκολα θα ανέβουν πάνω από τα 12 εκατομμύρια και η απάντηση των Γάλλων θα εξαρτηθεί από τις υπόλοιπες προτάσεις που θα έχουν. Εναλλακτική περίπτωση αποτελεί ο Λούκας Μπίλια, με τον αρχηγό της Άντερλεχτ να διανύει περίοδο φόρμας και να έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει αποφασίσει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας, αφού αυτή αποδείχθηκε προβληματική σε αρκετά παιχνίδια φέτος, κυρίως όσον αφορά στο αμυντικό σκέλος. Η ανανέωση του συμβολαίου του Τόμας Ροζίτσκι δεν συνδέεται με τη μεταγραφική πολιτική που θα ακολουθήσουν το καλοκαίρι οι Λονδρέζοι, αφού κύριος στόχος θα είναι η απόκτηση αμυντικών μέσων.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: