Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

«Δεν μπορούσαμε να το βλέπουμε αυτό άλλο»

«Δεν μπορούσαμε να το βλέπουμε αυτό άλλο»
Ο κίνδυνος καταστροφής του Παναθηναϊκού οδήγησε αυτόν και τους συναδέλφους του δικηγόρους να προχωρήσουν στην κίνηση «ΠΑΟ – Σωτηρία» υπέρ της πράσινης ΠΑΕ, τόνισε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Δεν μπορούσαμε να το βλέπουμε άλλο αυτό», τόνισε ο γνωστός νομικός και πρόβλεψε ότι εάν υπάρχει ανταπόκριση μπορεί να συγκεντρωθούν μέχρι και πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6:

-Για την πρωτοβουλία που πήρε εκείνος και άλλοι συνάδελφοί του υπέρ της σωτηρίας του Παναθηναϊκού:
«Είναι μια δήλωση, όχι δική μου, αλλά και άλλων δικηγόρων. Όπως ξέρετε εγώ είμαι ένας από τους παλιούς φίλους του Παναθηναϊκού και είπα σε αυτή την στιγμή και τον κατήφορο που βρίσκεται η ομάδα σκεφτήκαμε να πάρουμε την πρωτοβουλία αυτή για να ταράξουμε τα νερά. Το αποφασίσαμε χθες το βράδυ και το ανακοινώσαμε σήμερα.
Κανείς άλλος δεν γνώριζε τίποτα. Όχι ούτε ο κ.Βγενόπουλος. Μόνοι μας πήραμε την πρωτοβουλία. Δεν μιλήσαμε με κανέναν. Ειλικρινά δεν θέλω να είμαι υπερβολικός. Είναι μια πρωτοβουλία που δεν ξέρουμε ποια θα είναι η ανταπόκριση της και ποια διάσταση θα λάβει. Στόχος της είναι να σταματήσει αυτή η… ακινησία.
Προς το παρόν δεν έχουμε συνεννόηση με κάποιους άλλους. Ποια θα είναι η ανταπόκριση. Πρόθεσή μας είναι να συμβάλλουμε να μην καταστραφεί ή να καταρρεύσει αυτή η ομάδα με τέτοια ιστορία.
Δεν έχουμε κάποια εσωτερική πληροφόρηση. Βλέπουμε ότι αυτή την στιγμή η ομάδα είναι ένα ακυβέρνητο καράβι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο ή λιγότερο. Εάν θα προχωρήσει η κίνηση αυτή θα το δούμε τις προσεχείς ημέρες.

-Για το ποσό που πιστεύει ότι μπορεί να συγκεντρωθεί;
«Δεν ξέρω. Θα μπορούσε να είναι και μικρό και μεγάλο. Ανάλογα τον αριθμό εκείνων που θα προσφέρουν και το ποσό που θα μπορούσε να προσφέρει ο καθένας στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα. Πάντως ό,τι μαζέψουμε δεν θα μπει στις τσέπες μας. Εάν οι προβλέψεις δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες. Θα μπορούσε εάν ανταποκριθεί γύρω στις 100.000 κόσμου θα μπορούσε να είναι μαζέψουμε και πέντε και έξι εκατομμύρια. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τις διοικητικές εξελίξεις. Αισθανθήκαμε ότι δεν πάει άλλο. Δεν μπορούμε να το βλέπουμε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: