Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Μπλατ: «Δεν είμαστε φαβορί»

Μπλατ: «Δεν είμαστε φαβορί»
Αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση στο Final 4 μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού κι εν όψει των δύο αγώνων στο Τελ Αβίβ ο προπονητής της Μακάμπι, Ντέιβιντ Μπλατ.

«Για μένα δεν ήταν έκπληξη η νίκη μας στο δεύτερο παιχνίδι, καθώς βελτιωθήκαμε σημαντικά από την Τρίτη στην Πέμπτη. Όμως δεν θεωρώ και πάλι πως τώρα είμαστε το φαβορί. Απλώς είμαστε σε καλύτερη θέση από ό,τι πριν την έναρξη της σειράς αυτής», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως περιμένει έναν αποφασισμένο Παναθηναϊκό.

«Η σειρά έχει ήδη αποδειχτεί αντάξια των δύο μεγάλων αυτών ομάδων. Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα και σίγουρα θα έρθει να μας κερδίσει με όλες του τις δυνάμεις. Ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντί μας, πόσο δυνατή κι έμπειρη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός και πόσες φορές έχει αντεπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις με επιτυχία».

Όσο για την ατμόσφαιρα στη «Nokia Arena» είπε: «Τα δύο προσεχή παιχνίδια είναι στο γήπεδό μας κι όπως οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον υποστήριξαν ένθερμα στην Αθήνα, το ίδιο θα κάνουν με μας και οι δικοί μας φίλαθλοι στο Τελ Αβίβ. Περιμένω παιχνίδια γεμάτα δύναμη και ένταση, που θα αρέσουν σε όλο τον κόσμο».

Για την επιστροφή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο γήπεδο όπου δοξάστηκε, ανέφερε: «Ο Σάρας είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του μπάσκετ, έκανε μεγάλη καριέρα στη Μακάμπι και είχα τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του. Είναι μοναδικός από πολλές απόψεις».

Τέλος απέφυγε με νόημα να μπει σε συζητήσεις για τη διαιτησία. «Αφήνω σε σας να κρίνετε πώς είδατε τη διαιτησία στον αγώνα της Πέμπτης. Έχω τη δική μου άποψη, αλλά την κρατάω για τον εαυτό μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: