Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τη φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ, σχολίασε τα άσχημα αποτελέσματα στην Τούμπα, ενώ κάλεσε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα.
«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»
Για τη νίκη επί της Κέρκυρας, το ματς με τα Γιάννινα και τα πλέι οφ: "Κάναμε καλή εμφάνιση και πήραμε μία άνετη νίκη. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, να είναι δίπλα μας γιατί αυτός είναι η δύναμή μας και θα φανεί και στα πλέι οφ. Όλοι μας είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο της κατάκτησης της πρώτης θέσης στα πλέι οφ".
Για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ: "Κάναμε σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία, μεγάλα παιχνίδια. Στο ματς με την Ουντινέζε στην Ιταλία αισθάνθηκα πολύ περήφανος όταν είδα τα πούλμαν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να κατακλύζουν την πόλη και να δημιουργούν αυτή την ατμόσφαιρα στο γήπεδο".
Για τις πιο άσχημες στιγμές του στον ΠΑΟΚ: "Σίγουρα οι δύο αποκλεισμοί στο Κύπελλο ήταν πολύ άσχημες εμπειρίες. Και επίσης με στεναχωρεί που δεν κατάφερα αυτά τα χρόνια που είμαι στην ομάδα να γευτώ τη χαρά της κατάκτησης ενός τίτλου".
Για το διπλό πρόσωπο του ΠΑΟΚ εντός και εκτός Τούμπας: "Εκτός έδρας ίσως να παίζουμε πιο απελευθερωμένα. Στο γήπεδό μας θέλουμε πολύ να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας και αυτό κάποιες φορές μπορεί να φέρνει αντίθετα αποτελέσματα".
Για το αν θα έμενε στον ΠΑΟΚ με λιγότερα: "Το έχω κάνει ήδη. Μ αρέσει που είμαι εδώ πέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: