Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο Τσάκας ξαναχτυπά!!

Ο Τσάκας ξαναχτυπά!
Απάντηση στο σημείο της ανακοίνωσης του Βγενόπουλου που αναφέρει για «πριγκιπικές» φυλλάδες και περίοδο Τσάκα, έδωσε ο εκπρόσωπος των Αράβων μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μέχρι το Πάσχα θα είναι εδώ οι υποψήφιοι επενδυτές, αρχικά θα βάλουν 9,1 εκατομμύρια που αντιστοιχεί στο 54,7% της αύξησης και θα υπάρξει και συνέχεια», οι νέες υποσχέσεις του δημοφιλούς –πλέον- μάνατζερ.







Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας στους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Τσόχο στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω».

-Σας πήραμε για την ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλο που μιλάει για «πριγκιπικές φυλλάδες» και «πριγκιπικούς δημοσιογράφους».

«Κοιτάξτε, τόσο καιρό δεν είχα τοποθετηθεί ποτέ στα όσα έλεγε ο Βγενόπουλος. Τώρα που με αφορά, δικαιούμαι να το κάνω. Δεν ξέρω ποιες είναι οι πριγκιπικές φυλλάδες και πως τα λέει αυτά ο Βγενόπουλος, ενδεχομένως να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Εγώ δεν είμαι μέτοχος, εγώ να σώσω τον Παναθηναϊκό προσπάθησα.

-Θα τον σώσετε όμως. Δεν υπάρχει χρόνος ξέρετε…

«Κοιτάξτε, γίνεται μία προσπάθεια εδώ και καιρό. Το bank commitment σημαίνει λαμβάνω μία τραπεζική υπόσχεση. Αυτή δεν την δίνει ο Κώστας, ο Μπάμπης, ο Βλάσης, αλλά η μία τράπεζα στην άλλη. Πρέπει να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών πρώτα και μετά να ελευθερωθούν τα λεφτά».

-Ναι άλλα γιατί δεν έχει γίνει εδώ και τόσο καιρό, έχουν περάσει εφτά μήνες από την πρώτη υπόσχεση…

«Αυτή η τελευταία προσπάθεια δεν έχει πάρει τόσο καιρό. Αφήστε έξω το πρώτο διάστημα με τους άλλους επενδυτές. Εάν θεωρείτε ακόμη και τους εφτά μήνες υπερβολικό διάστημα για ένα τέτοιο ντιλ, τι να πω…; Η χώρα και ο Παναθηναϊκός είναι σε περίεργη κατάσταση, δεν μπορεί ένας επενδυτής να μην έχει εξασφαλίσει την αγορά του. Και καλύτερη απόφαση από ένα bank commitment δεν υπάρχει… Και στο κάτω-κάτω, ας υπάρξει άλλος που να κάνει καλύτερη πρόταση και να πάρει αυτός την ΠΑΕ».

-Σύμφωνοι, αλλά σε εφτά μέρες λήγει η διορία από τη UEFA…

«Ποιος σας είπε εσάς πώς δεν θα μπορεί να παίξει; Μπορεί να διακανονίσει τα χρέη του και να περάσει τον Ιούνιο από την UEFA. Εμείς δεν είμαστε μέτοχοι για να πάρουμε αποφάσεις».

-Δηλαδή, δεν νοιάζει έναν επενδυτή εάν θα είναι η ομάδα του εκτός Ευρώπης και θα βάλει 15 εκατομμύρια ευρώ με αυτή την κατάσταση;

«Γιατί όχι; Δηλάδη φέτος, δεν ήταν εκτός Ευρώπης; Εμείς κάνουμε μία προσπάθεια, τα 15 εκατομμύρια ευρώ θα μπορούσε να τα πάρει ο Παναθηναϊκός εδώ και μέρες».

-Και ποιος δεν τα δέχεται, ο κύριος Βαρδινογιάννης;

«Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Δεν ξέρω ποιος δεν μπορεί να τα πάρει. Εμείς αυτό που ήταν να κάνουμε το έχουμε κάνει. Η πρότασή μας είναι σε ισχύ. Μας ζητήσανε έγγραφα, έχουν δεχτεί εν μέρει τα συμφωνητικά και αποφασίσαμε πως είναι καλύτερο να έρθουν στην ελλάδα οι Άραβες για να τελειώνουμε. Θεωρώ πως μέχρι το Πάσχα θα είναι εδώ. Αρχικά θα βάλουμε 9,1 εκ. € που αντιστοιχεί στο 54,7 των μετοχών του Βαρδινογιάννη στην ΑΜΚ που τρέχει και θα περιμένουμε εάν θα ακολουθήσουν οι παλιοί μέτοχοι. Εάν δεν γίνει αυτό, θα καλύψουμε εμείς όλο το ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: