Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Επιτέλους… χρήμα!!

Επιτέλους… χρήμα
Έστω και την τελευταία μέρα της προθεσμίας, η δέσμευση της διοίκησης της ΑΕΚ προς τους παίκτες για πληρωμές έγινε πράξη.

Με καθυστέρηση μίας εβδομάδας έφτασαν οι 600.000 ευρώ από τον Νίκο Νοτιά και τον Πόλυ Χατζηιωάννου (έδωσαν από 300.000 ευρώ έκαστος) και αμέσως μοιράστηκαν στους λογαριασμούς παικτών και υπαλλήλων της ΠΑΕ.

Έτσι τηρήθηκε η υπόσχεση που είχε δώσει ο Ανδρέας Δημητρέλος στους παίκτες πως αυτή τη φορά η διοίκηση θα είναι συνεπής στον διακανονισμό για την καταβολή των δεδουλευμένων στους ποδοσφαιριστές.

Πλέον, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην εξασφάλιση του 1,25 εκατ. ευρώ, που σύμφωνα με τη διοίκηση απομένει να καταβληθεί στους πιστωτές για να αποφευχθεί ο κίνδυνος αποκλεισμού από την Ευρώπη. Τα χρήματα αυτά εκφράζεται μεγάλη αισιοδοξία πως θα έρθουν από τον Αλ Σουντάιρι μέσω του Ντέμη Νικολαΐδη.

Υπενθυμίζεται πως ο Σαουδάραβας είχε συμφωνήσει να δώσει με δάνειο 2 εκατ. ευρώ, ωστόσο από το ποσό εκταμιεύτηκαν περίπου 550.000 ευρώ, αφού δεν υπήρχαν εγγυήσεις για την αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού. Όμως μετά την απόφαση της Σούπερ Λίγκας που ουσιαστικά αποκλείει τον υποβιβασμό ομάδων λόγω χρεών, η διοίκηση της ΠΑΕ θεωρεί δεδομένα τα περίπου 3 εκατ. ευρώ από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης σεζόν. Έτσι θα δεσμεύσει μέρος των χρημάτων ως εγγύηση για να αντιμετωπίσει το τρέχον πρόβλημα ρευστότητας. Η διοίκηση της ΑΕΚ περιμένει να κλείσει το θέμα αυτό θετικά μέχρι την Τετάρτη για να προχωρήσει σε διακανονισμούς με πιστωτές, όπως ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του κι εν συνεχεία να στείλει τα παραστατικά στην UEFA.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: