Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Η Φλουμινένσε πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Μπόκα Τζούνιορς

Η Φλουμινένσε πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Μπόκα Τζούνιορς μέσα στο "Bombonera", χάρη σε τέρματα των Φρεντ και Ντέκο.
Αυτό σημαίνει πως μετά από δύο αγωνιστικές η πρωταθλήτρια Αργεντινής έχει μόνο έναν βαθμό, ενώ η "Φλου" έκανε το "2 στα 2" και είναι στην κορυφή του 4ου ομίλου.
Ο Ντέκο εκτέλεσε φάουλ στο 10' και ο Φρεντ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Βραζιλιάνους, με το 0-1 να παραμένει στο ημίχρονο, χάρη στις φανταστικές αποκρούσεις του τερματοφύλακα της "Φλου", Ντιέγκο Καβαλιέρι, στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους.
Η Μπόκα κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο για τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε στο 47', αυτός φίλησε την μπάλα, εκτέλεσε, αλλά αυτή χτύπησε στο δοκάρι, εν συνεχεία στο σώμα του Καβαλιέρι για να... στρωθεί στον Λεάντρο Σομόσα, ο οποίος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 για τους "Xeneizes".
Μόλις 8 λεπτά αργότερα (55') η Φλουμινένσε προηγήθηκε ξανά, με τον Ντέκο να "γράφει" το 1-2 με κοντινό πλασέ, έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα του Ουέλινγκτον Νεμ από αριστερά.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Μπόκα να απαντήσει εκ νέου χάθηκε στο 80', όταν το αριστερό διαγώνιο σουτ του Ουρουγουανού, Σαντιάγκο Σίλβα, μέσα από την περιοχή, έφυγε δίπλα από αριστερό δοκάρι του Ντιέγκο Καβαλιέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: