Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Μπαντής: «Ο Ηρακλής έπεσε από μέσα!»

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και νυν παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μπαντής, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» με αφορμή το σαββατιάτικο παιχνίδι της ομάδας του στην Τούμπα, αλλά το «ζουμί» ήταν στις δηλώσεις που έκανε για τον Ηρακλή, την ομάδα στην οποία πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του.

Μιλώντας αρχικά για το σαββατιάτικο παιχνίδι υπογράμμισε: «Έχουμε καλή ψυχολογία και ερχόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Παρότι έφυγαν βασικοί παίκτες από την ομάδα, διαθέτει πολλούς επικίνδυνους κι έχει δείξει ότι μπορεί να ξεπερνάει άμεσα τα αρνητικά αποτελέσματα. Εμείς θα έρθουμε στην Τούμπα για ό,τι καλύτερο».

Σχολιάζοντας τη μέχρι τώρα παρουσία του Σάκη Τσιώλη στο «τιμόνι» της ομάδας είπε: «Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να κρίνουμε τους πάντες και τα πάντα από τα αποτελέσματα, οπότε με βάση αυτόν τον κανόνα, η πορεία του είναι πάρα πολύ επιτυχημένη. Ο Αστέρας άλλωστε είναι η ομάδα με τους περισσότερους κερδισμένους βαθμούς στο δεύτερο γύρο του φετινού πρωταθλήματος».

Κάπου εκεί η συζήτηση με τον Γιώργο Μπούζο «γύρισε» στον Ηρακλή και ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης δεν μπορούσε να κρύψει το παράπονό του: «Ο Ηρακλής για μένα είναι μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Αυτό που με λυπεί είναι η κατάσταση στην οποία έφτασε, αλλά δυστυχώς θέλω να πω πως η ομάδα έπεσε από μέσα. Αυτή είναι η αλήθεια για μένα πως ο Ηρακλής έπεσε από παράγοντες που ήθελαν να λέγονται Ηρακλειδείς».

Για το που εντοπίζει το πρόβλημα υπογράμμισε: «Το κακό ξεκίνησε από τη φυγή του Μυτιληναίου κι έπειτα. Οι διάδοχοι του παρέσυραν την ομάδα στα χρέη. Πέρυσι στις 31 Μαρτίου βγήκα από την προπόνηση και κάποιοι άνθρωποι τα παρουσίαζαν όλα καλά, ακόμη και δημοσιογράφοι έλεγαν πως δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα. Προσωπικά πιστεύω πως ο φάκελος μας ήταν όντως κενός, πιστεύω πως εν γνώσει τους κάποιοι παράγοντες κατέθεσαν κενό φάκελο για την αδειοδότηση. Ήρθαν άλλωστε την τελευταία ημέρα να μας δώσουν το χαρτί να υπογράψουμε και μετά έριχναν το βάρος σε εμάς! Εγώ αποφάσισα να αφήσω την ομάδα όταν ανέλαβε ο κ. Παντελή το καλοκαίρι. Από τη στιγμή που όλοι οι παίκτες κινήθηκαν εναντίον του Παντελή, πως γίνεται δημοσιογράφοι του Ηρακλή και μερίδα κόσμου να τον εμπιστεύονται; Η ομάδα έπεσε από παράγοντες που έλεγαν ότι είναι Ηρακλειδείς, είτε λέγονται Τάκης είτε Ρέμος. Η ιστορία έγραψε πως η ομάδα έπεσε στα δικά τους χέρια…».


πηγή: metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: