Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Στρίβειν δια του (αραβικού) αρραβώνος…!!

Η αλήθεια είναι ότι δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.
Στρίβειν δια του (αραβικού) αρραβώνος…
Ότι θα επέτρεπε ο Παναθηναϊκός να γίνει σαπουνόπερα με «Αραβες» κομπάρσους και πρωταγωνιστή τον Τσάκα, επί σειρά μηνών. Αλλωστε, δεν είναι κάτι που ταιριάζει ούτε στο στυλ του, ούτε στο βαρύ όνομα της οικογένειας τους.
Τα λεφτά που μπαίνουν και δεν μπαίνουν, έρχονται και δεν έρχονται, εμφανίζονται και δεν εμφανίζονται, είναι αραβικά, ουκρανικά ή ελβετικά, αλλά πάντα περνούν μέσω Πειραιώς και ο Τσάκας που επί μήνες δίνει σόου σε ραδιόφωνα, εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές εις βάρος της ιστορίας και του ονόματος του Παναθηναϊκού, είναι μία υπόθεση που δεν έχει κουράσει, αλλά έχει εκνευρίσει τους φίλους του ΠΑΟ.
Περισσότερο και από το ανέκδοτο του ανεκδιήγητου πλέον Τζίγκερ και των παρκαρισμένων μετοχών του, έχει εκνευρίσει το ανέκδοτο με τους Αραβες και την τέταρτη πλέον οικογένεια Αράβων που θέλει να πάρει τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Τσάκα.
Ο Τζίγκερ έχει κάθε δικαίωμα να θέλει να φύγει, έχει κάθε δικαίωμα, ίσως και δίκιο που βαρέθηκε να πληρώνει και να τον βρίζουν, δεν έχει όμως δικαίωμα να κοροϊδεύει. Βρες πούλα ή χάρισε και άντε στο καλό κύριε Βαρδινογιάννη αν κουράστηκες ή βαρέθηκες. Δεν θες να δώσεις την ομάδα στον Βγενόπουλο; Και πάλι δικαίωμα σου, δώσε την σε άλλον, ή χάρισέ την σε άλλον.
Πάντως να μείνεις στον ΠΑΟ, με «παρκαρισμένες» μετοχές και με μεθόδους στρίβειν δια του αραβικού αρραβώνος είναι τουλάχιστον ανέντιμο. Χώρια που πλέον δεν πείθει και κανέναν αυτή η ιστορία. Ολοι ξέρουν ότι με παρκαρισμένες μετοχές ή όχι, με Αραβες από την Ουκρανία ή όχι, με Πρίγκιπες και Πριγκίπισσες που μετακινούνται με ταξί, ότι τον Παναθηναϊκό τον έχεις και θα συνεχίσεις να τον έχεις εσύ.
Πηγή: theinsiders.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: