Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Αποθέωση ΑΠΟΕΛ από τον Τύπο

Αποθεωτικά σχόλια αφιερώνουν τα ξένα Μέσα για την επιτυχία του ΑΠΟΕΛ να αποκλείσει τη Λιόν και να περάσει στα προημιτελικά του Champions League.  «Το παραμύθι του ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται.» έχει τίτλο η uefa.com, που αναφέρει: «Ο Διονύσης Χιώτης έπιασε τα πέναλτι του Λακαζέτ και του Μπάστος, την ώρα που το παραμύθι του ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται και έφτασε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης».
Άλλα Μέσα γράφουν: Μarca.com: «Ιστορική πρόκριση για τους Κύπριους: Το θαύμα του ΑΠΟΕΛ επέζησε στα πέναλτι. Η κυπριακή ομάδα έκανε την έκπληξη και πέρασε στα προημιτελικά, συνεχίζοντας το θαύμα στο Champions League. Με ένα γκολ του Μαντούκα στο πρώτο ημίχρονο ισοφάρισε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τη Λιόν. Στη διαδικασία των πέναλτι έπιασε δύο ο Χιώτης και βοήθησε την ομάδα του».
lequipe.fr: «Λιόν, απογοήτευση»: Οι "λιονέ" δεν πέρασαν στα προημιτελικά του Champions League. Αποκλείστηκαν στα πέναλτι, 1-0 στην κανονική διάρκεια 4-3 στα πέναλτι από τον ΑΠΟΕΛ, η οποία έσβησε γρήγορα το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα
abola.pt: «Ο ΑΠΟΕΛ απέκλεισε τη Λιόν»: Η κυπριακή ομάδα, ΑΠΟΕΛ, με τους Πορτογάλους Χέλντερ Σόουζα, Πάουλο Ζόρζε, Νούνο Μοράις και ακόμη «έντεκα» πέτυχε τον άθλο, αφήνοντα εκτός τη Λιόν από τη συνέχεια του Champions League».
skysports.com: «Η Λιόν πλήρωσε τα πέναλτι»: Οι πρωταθλητές Κύπρου, ΑΠΟΕΛ, πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League, αφού απέκλεισαν στη διαδικασία των πέναλτι τη Λιόν».
kicker.de: «Χάρη στον Χιώτη, η Λευκωσία κάνει αίσθηση»: Μετά από έναν επαναληπτικό αγώνα που τελείωσε στα πέναλτι, ο ΑΠΟΕΛ με μεγάλη εμφάνιση γίνεται η πρώτη κυπριακή ομάδα που φτάνει στην προημιτελική φάση του Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: