Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Κάτι "ψήνεται" πάλι...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεκίνησαν νέες διεργασίες για την εξεύρεση λύσης στην ΚΑΕ Άρης.
Κάτι "ψήνεται" πάλι...
Ο ΑΡΗΣ μετράει δύο νίκες τελευταία κόντρα στην Καβάλα και τον Ηλυσιακό και σκέφτεται πλέον το ντέρμπι της επόμενης Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο. Υπάρχει χρόνος μέχρι τότε ώστε να ξεκουραστεί η ομάδα και να γεμίσει ξανά τις μπαταρίες της, ενώ το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τότε θα βοηθήσει και τους τραυματίες να αποθεραπευτούν.
Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι άρχισε να «ψήνεται» πάλι σε διοικητικό επίπεδο. Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται μία κινητικότητα σε ότι αφορά την επόμενη μέρα της ΚΑΕ, αφού γίνεται αντιληπτό ότι ο Αυτοκράτορας βρίσκεται σε οριακό σημείο και σε λίγο η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στις νέες διεργασίες συμμετέχουν άνθρωποι που ενδιαφέρθηκαν και στο πρόσφατο παρελθόν για να βρουν λύση, μαζί με κάποια νέα πρόσωπα. Είναι νωρίς ακόμη, όμως, για εκτιμήσεις. Οι διεργασίες βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, υπάρχει καλή διάθεση και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μετά από 10 – 15 μέρες. Συνεπώς, μέχρι τότε και ‘μεις θα παρακολουθούμε στενά αλλά… διακριτικά τις εξελίξεις, με την ελπίδα και την ευχή ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει αίσια κατάληξη. Και πρέπει να υπάρξει γιατί… η κλεψύδρα γύρισε ανάποδα και αδειάζει σιγά σιγά. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος…allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: